www.varchev.com

Анализатори от Wall Street смятат, че Amazon ще струва $910 млрд до 2027

Рейтинг:

12345
Loading...

Цената на акциите на компанията се изкачиха с 50% през последната година, което направи акционерите доволни и направи основателя си Jeff Bezos втория най-богат човек в света.

Компанията може да струва $910 млрд след 10 години, според анализатора на Barclays – Ross Sandler, и евентуално да стане компания на стойност 1 трилион по-късно във времето.

Sandler и екипът му от Barclays са поставили десет ключови точки, които да подкрепят прогнозата им.

1. Amazon Web Services ще избухне в масивна глобална компания с десетки милиони клиенти,носещи доходи на стойност $76 млрд в годишни приходи.

2. Amazon Prime ще достигне до 450 милиона членове. В момента има около 100 млн.

3. Операциите на дребно на Amazon ще проникнат дълбоко в държавите от Югоизточна Азия и южноамериканскя пазари, които да доставят приходи от около $ 520.0 милиарда.

4.Amazon ще предлага изобилие от нови продуктови категории като магазина се доближава до " "The Everything Store."

5. Ще има по-добри услуги.

6. Amazon ще изгради своята глобална логистика и инфраструктурна, като включат самостоятелно шофиращи се камиони, леки автомобили и безпилотни летателни апарати, както и складови единици и плаващи складове.

7. Те ще предлагат телевизионни абонаменти чрез  Prime Video. Все повече и повече хора "режат кабела" и Amazon иска да бъде там, за да запълни празнината.

8. Ще започнат да се рекламират във Facebook и Google Earth за да могат да задържат хората в Amazon.

9. Ще има нов хардуер Echo задвижван от Alexa, за да може по-добре да се адаптират към разширяването на Alexa.

10. Alexa ще разшири дейността си в дома ви, колата ви и вашето работно място.

 Източник Markets Insider


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни