www.varchev.com

"Внимавайте с псевдо-професионалистите" от Anton Kreil exGoldman ProTrader

Рейтинг:

12345
Loading...

Внимавайте за лицата, които се представят, като фонд мениджъри или професионални трейдъри, когато е ясно, че те никога не сa били, а и в момента не са такива. Защо хората наричат себе си "фонд мениджъри" или "Професионални търговци", когато те никога не са управлявали фонд или никога не са били Professional Trader?

Фондът е специфична бизнес инфраструктура, отличаваща се с 4 неща 1. Офшорен фонд опериращ с парични средства и активи на инвеститори с цел по-голяма финансова и данъчна ефективност 2. „Оншор“ компания 3. Красноречиво споразумение за посредничество с инвестиционна банка, която да ви даде възможност за  ливъридж за дълги и къси позиции. 4.Правилник.

Professional Trader е лице, което е упълномощено да държи и управлява пари на клиентите, да инвестира парите от името на инвеститора по преценка на ръководителя. Професионалните трейдъри работят за инвестиционни банки и фондове.

Тогава защо хората описват себе си като фонд мениджъри / професионални трейдъри, каквито те очевидно не са/? Краткият отговор в повечето случаи е за да Ви заблудят. Те искат хората да мислят, че са професионални търговци и инвеститори, като слагат етикет, който е познат на публиката. Това звучи по-впечатляващо от "Аз въртя сметка за търговия на дребно от спалнята си." Не е проблем, ако знаете каква е истинската дефиниция на хедж фонд или Professional Trader. Тогава знаете, когато хората описват себе си като нещо, което не са и след това те преднамерено се опитват да ни мамят и сучат, а идиотите да им вярваме, че те могат да продадат нещо. Целта е да се задейства наметалото на доверието.
Допълнително (дали Hedge Fund или Managed Account), търговията с парите на други хора, без одобрение от регулаторните органи е престъпление. Проверете FINRA, SEC, държавна SEC, UK FCA, Европейския Mifid, Япония FSA, Сингапур MAS, Хонконг SFC, Australian ASIC (назовавам основните регулатори) за името на лицето. Ако няма история или настоящ статут, това означава, че никога не са били регулирани да държат и управляват пари на клиенти. Това означава по подразбиране,че никога не са били Professional Trader или Hedge Fund. Заключение? Те не може да са били или в момента да са Fund Manager или Professional Trader по подразбиране нито са имали правото в миналото или в момента да управляват парите на други хора. Ако наистина те правят това, то по всички географски ширини са извършили престъпление и местните регулаторни органи в крайна сметка ще започнат наказателно дело срещу тях без значение дали те правят пари, или не за техните така наречени "инвеститори". В този случай, когато те правят пари (много малко вероятно) те могат да бъдат в състояние да признаят невежество и да им се размине с голяма глоба. Ако те загубят всички пари (повече от вероятно) регулаторът ще ги глоби и ще бъдат хвърлени в затвора.

Най-вероятно преди този случай, те са търгували на дребно с Retail Trading Account. Това е! Това не означава, че лицето е Fund Manager или Professional Trader. Ако те наричат себе си така и никога в миналото не са регламентирали своята дейност и не са работили за инвестиционна банка или хедж фонд, то това означава, че съзнателно се опитват да мамят хората с думите, че имат опита на Professional Trader / Fund Manager / Managed Account custodian. Като потенциален инвеститор / клиент на такъв човек винаги трябва да изискате да Ви обяснят защо те наричат себе си Fund Manager/ Professional Trader, когато всички фактическите доказателства предполагат, че те никога не са били в миналото, a не са и в настоящето. Така ще бъдете в състояние много бързо да разкриете измамата.

В по-голямата част от случаите това е така, защото техния продукт / услуга не струва нищо, те искат Вие да вярвате, че струва нещо. Не бъдете глупакът, който се влюбва в безсмислиците на тези хора. Първо си напишете домашното. Разберете определението за най-добър във финансовата индустрия, разберете финансовата мотивация и измамата, никога не подписвайте за продукти или услуги, които тези хора Ви предлагат, и със сигурност не се превръщайте в човек, който мами, защото ще загубите парите си или ще изпаднете в несъстоятелност и в голяма неконтролируема каша, от която няма да можете да се измъкнете. Лесни пари, няма!

Anton Kreil exGoldman Trader


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни