www.varchev.com

Гид за часовници

Рейтинг:

12345
Loading...

Банкерите обичат часовници, те обичат да колекционират часовници, те обичат да говорят за часовници.

На Wall Street цели групи анализатори се отправят към най-близкия магазин на Rolex в деня на първия си бонус.

В следващите редове има няколко насоки, за да придобиете представа, кое е от значение на Wall Street, когато става дума за часовник .

Rolex:
До известна степен, да носите Rolex е като карането на BMW 3-серия. Това казва, че имате малко пари, но друго интересно няма . Все пак е добър избор като за начало.
Няма как да сбъркате, ако изберете Submariner или Sea-Dweller. Но, когато става въпрос за Wall Street, Rolex Daytona от неръждаема стомана е перфектен избор.

Роден през 1980 г., без произход, Hublot прекарал по-голямата част от три десетилетия в неизвестност, когато Jean Claude Biver пома юздите през 2004.
Той води нов дизайнер, увеличава цените, за да промени възприемането към марката, и се фокусира почти изцяло върху позиционирането на продукта.В резултат на това оборотът нараства повече от десет пъти през последното десетилетие.

Panerai е посредствена машина, когато Рамбо дойде и го направи известен, точно когато големите часовници набират популярност. Това е часовника на екшен героя.

Audemars Piguet е за тези, които предпочитат практичност, стил и иновативна изработка. Това са предимно хора, които предпочитат New Balance пред Nike и Audi A8 пред Mercedes S-Class.

Richard Mille & Franc Muller
Тези часовници са съчетани и забавни, но ако работата ви изисква носене на униформа и дори не се отчитате пред този, който докладва на изпълнителния директор, не можете да имате такъв.Това са часовници за руснаци, араби, и злодеи.

Patek Philippe
Въпреки, че рекламите са направо ужасни, Patek Philippe е една от най-желаните марки при банкерите, на покупката на такъв се гледа, като на сериозна инвестиция.

Swatch, е готиния начин да кажете: "Аз не се вземам много на сериозно. Те са за хора, които искат другите хора да мислят, че са непретенциозни и уверени.

Ако все още не сте решили коя е вашата марка, просто си вземете Blancpain (собственост на Swatch). Модела Aqua Lung е универсален, непретенциозен и едва доловимо мъжествен дори Владимир Путин има такъв.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни