www.varchev.com

5 акции, които да следим преди отварянето на пазарите в САЩ

Рейтинг:

12345
Loading...

Alibaba: Аlibaba контролира множество обекти с различни длъжности, вариращи от финансовите услуги до компютърния бизнес. Много от тези обекти стават успешни компании сами по себе си. Alipay или Ant Financial, продукт на Alibaba, е най-големият онлайн доставчик на платежни услуги в региона, с оценка над 60 милиарда долара.

В същото време, AliCloud, също продукт на Alibaba, продължава да прави вълни в китайската, бързо развиваща се компютърна индустрия. Като част от по-голямата стратегия на компанията, Alibaba планира подпомагане на собствените си услуги за разнообразяване в няколко сектора включително AI, машинно обучение и разпознаване на изображения. Някои от тези инструменти се използват, за да подпомогнат за справянето с фалшифицирането в платформата. Alibaba Cloud е значително намалена в региона, но в световен мащаб тя все още не може да се конкурира с Amazon Web Services и Microsoft.

Облачната услуга е отбелязала огромна победа през изминалата седмица в Давос, като сключи споразумение за 12-годишен договор за представяне на Олимпиадата с облачни услуги. Придобиването на повече публичност на световно ниво ще помогне за намаляне на разликата между тях и дори с професионалистите в облачните услуги.
Както при повечето компании, няколко краткосрочни пречки биха възпрепядствали финансовият отчет тази седмица. Тръмп все още остава ангажиран да направи нещо на Китай, което може много добре да ограничи разширяването на Аlibaba в САЩ. Отвъд геополитическите рискове, увеличаване на конкуренцията, валутните насрещни ветрове и цялостната слаба потребителска среда представляват заплаха за изпълнение.

Johnson & Johnson: Списъкът на Тръмп за първите му 100 работни дни включва отмяната на ключовото законодателство като Dodd-Frank и Obamacare, и справянето с оргомната по сила наркотична индустрия. Оказа се, че Тръмп иска да охранява фармацевтична индустрия. За компания като Johnson & Johnson това би означавало изтласкване на всякакви увеличения, които планира в бъдеще, като по този начин оказва натиск на горната и долната линия на растеж.

Verizon Communications: Възраждането на Т-Mobile и Sprint в последните години обърна пейзажа на телекома с главата надолу. Това оказва натиск върху Verizon към по-ниски цени, но също и ги принуждава да търсят нови бизнес идеи извън сферата на телефоните. Някои от новите фокуси включват 5G мрежи, диверсификация в широко базирани медии, разширяване на Fios покритието и увеличаване на IoT перспективите. В момента медийният бизнес на Verizon се състои от приложението Go90, AOL и оклеветената покупка на Yahoo. Сделката все още остава в състояние на неопределеност. Сега, когато клиентите трябва да плащат за телефони авансово, е много вероятно продажбите да се намалят. Допълнително напрежение от AT&T, T-Mobile и Sprint не е помогнало на никого. Сливането на AT&T с Time Warner поставя Verizon на горещият стол да направи придобиването им за дълго.

Lockheed Martin: Намерението на Тръмп за повишаване на разходите за отбрана по време на неговото управление създава потенциално положителна ситуация за промишлени запаси като Boeing и Lockheed Martin. Но на повече от един път, Тръмп написа, че няма да плати пълната цена за постигането на тази цел. Той принуди Lockheed да намали цената на F-35 изтребителите за първи път в историята. Към момента компанията е пред договор с Министерството на отбраната в САЩ за почти 9 милиарда долара, с което цената на F-25 спада под 100 милиона долара.

Polaris: Във всяко от последните четири тримесечия, Polaris представя отрицателен растеж, както на горната, така и на долната линия. Слабите продажби на off-road превозните средства,АТВ-та и моторните шейни продължават да изостават в изпълнението на общата индустрия. Анализаторите очакват днешните резултати да следват подобна тема като миналите тримесечия: продажбите на мотоциклети-нагоре, и всеки друг сегмент-надолу.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни