www.varchev.com

Антон Крейл : Дилър за милион долара разкрива своите тайни за търгуване.

Рейтинг:

12345
Loading...

Антон Крейл е бил професионален тейдър в Goldman Sachs, Lehman Brothers and J.P. Morgan. Докато е бил още в университета и на 20 годишна възраст е изготвил печеливш портфейл и е нает от Goldman and Sachs да работи на Wall Street, завръщайки се по-късно в Лондон, за да търгува в техния отдел Long/Short Pan European Equities. На 26 години, той е назначен като Заместник Директор в JP Morgan отдел Европейски акции. Той се пенсионира от Инвестиционното Банкиране на 28 годишна възраст и след като пътува из целия свят, се завръща в Лондон през лятото на 2008-ма година, за да заснеме шоу програма на BBC T.V., озаглавена “Трейдъри за Милион Долара”. В момента е изпълнителен директор в Института по Търговия и Управление на Портфейла” в Лондон и прекарва времето си в управлението на портфейла на института.

Трейдъри: Бихте ли ни дали повече информация за Вас и как сте започнали да търгувате?
А. Крейл: Търгувам от както навърших 16 години, а сега съм 35 годишен. Това очевидно е повече от половината от моя живот. Това е повече от всяка компания, за която съм работил, повече отколкото време съм прекарал, с която и да е от моите приятелки или къща, в която съм живял. Търгуването на борсата винаги е било там и винаги ще бъде. Едно нещо, което съм разбрал през годините е, че хората, кариерите, вещите идват и си отиват, но пазарът е винаги там в Понеделник сутрин.
Предполагам, че съм започнал да търгувам като всеки друг. Започнах да инвестирам във физически акции. Тогава нямаше ливъридж и плащах пощенски данък и комисионна за всяка транзакция. Правех пари от това и поради тази причина добавях средства всяка седмица от моите странични доходи. Второ, избрах моите предмети в училище да бъдат базирани на идеята за кариера във финансовите пазари.

Трейдъри: Кога решихте да се стремите към професионална кариера в търговията на пазарите?
А. Крейл: След като завърших училище, започнах да уча Икономика в Манчестърския Университет. По това време аз успях да изготвя портфейл благодарение на опита ми в трейдинга. Не бях точно типичен ученик. Много рядко ходех на вечерни лекции, вместо това посещавах “местните” барове и ресторанти. Това невероятно нещо, наречено интернет, се беше тъкмо появило и администрацията беше решила да качи всички лекции онлайн. Купих си личен компютър за никакви пари от правителствения търг за несъстоятелност и посещавах университета повечето дни от моята спалня. Прекарвах повечето си време в проучване и издаване на сделки.


С какво беше Вашето мислене различно от на другите?

А. Крейл:  Просто не се разбирах с другите ученици.Всички изглеждаха, че са в унивесритета, защото не можеха да правят нищо друго или защото не знаеха какво да правят. В универсиетата, не можех да разбера защо толкова много хора искаха да бъдат счетоводители.

Със сигурност не сте искали да бъдете счетоводител?

А. Крейл: Реших, че няма да измервам себе си на относителна основа, а на абсолютна. И така се съсредоточих само върху собствения си трейдинг и да получа работа като трейдър в инвестиционна банка.
Успяхте ли да се справите?

А.Крейл: Проработи. В последната година от университета ми бе предложена работа в Goldman Sachs’s Pan European Equities трейдинг отдел. Преминах през 8 интервюта. Беше ми даден да подпиша договор в 9 вечерта от директора на отдел Акции.

Кажете ни повече относно Вашето обучение през първия ден на пода на борсата?
А. Крейл: Истинското ми обучение започна, когато започнах да работя. Седнах и моят шеф ми даде $10 милиона лимит. Беше времето на техническия бум, бяхме в масивен бичи пазар и те ме хвърлиха в дълбокото. Моята първа мисъл беше, че цената купува-продава беше объркана.  Попитах колегата до мен дали това означава, че трябва да науча всичко обратно от това, което вече знам. Отговорът беше:"Абсолютно”. Скоро след това разбрах, че колегата, до който съм седял, е бил един от най-големите трейдъри на технически акции в света!”

Кой беше най-значимият урок във Вашата кариера?
А. Крейл: Моят най-важен урок беше в британската компания за индустриални акции Invensys. Анализаторите, които отговаряха за проучването на пазара, мислеха, че акциите ще бъдат 5-10% надолу. Акциите никога не стигнаха тази цена, а аз бях $500 000 надолу и не успях да ги възстановя. Нещата, които научих бяха прости. Първо анализаторите са безполезни в бързо развиващи се ситуации на пазара и по време на паника. Реакция и тренд са много по-важни. Второ, хедж фондове, които искат предварителна цена на пазара, имат повече информация, отколкото вас и в ситуация като предупреждение за печалба, първият трейд най-вероятно ще бъде продажба. Накрая, ако за акцията има добър фундамент, ще се покачи, ако има лош фундамент ще падне.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни