www.varchev.com

Ето какво да очакваме от General Electric

Рейтинг:

12345
Loading...

Акциите са паднали средно с 1% в деня на последния 3-месечен отчет.
General Electric CO е планирала да пусне четвъртия си тримесечен отчет в петък, преди отварянето на пазарите, като очакват в доклада спад на тримесечните печалби за пръв път от година.

Най-голямата част от печалбите на компанията през последното тримесечие са от нейните авиационни и енергийни предприятия. Бизнесът за възобновяема енергия осигурил най-бързия растеж за период от една година, докато бизнесът за енергийно снабдяване намалял най-много.
С оптимизъм за потенциалните облаги от избирането на Доналд Тръмп за президент, неговите про-бизнес политики започнали вече да избледняват.

C. Stephen Tusa, анализатор от JP Morgan, каза че акциите на GE са били „най-избягваните“, заради „слабия фундамент“ и свободни парични потоци, които са „най-слабите“ в този сектор.
Ето какво инвесторите очакват от репортажа в петък:
Доход: GE се очаква да докладва печалби от 46 цента на акция от последното тримесечие, според средната прогноза на 17 анализатора, анкетирани от FactSet. Това е ниско под 52 цента на акция за същия период от преди една година и надолу от консенсуса за 47 цента както на 30-ти септември.

Estimize, платформа която събира оценки от анализаторите на Уолстройт, мениджъри на хедж-фондове, фирмени ръководители, преподаватели и други, дава средна оценка за печалба на дял от 48 цента, въз основа на 101 оферти.
GE е надминала ESP оценките на FactSet за последните шест тримесечия, както и в осем от последните девет тримесечия.

Годишен приход: оценката на FactSet е 33.94 милиарда долара, което съвпада с това, което бе обявено за същото тримесечие от GE миналата година. Estimize прогнозира средно приходи от 34.19 милиарда долара.

Цена на акция: Акциите на GE се търгуваха по-ниско, от връхната точка от 32.25 долара на 20-ти декември, връщайки се назад с една-трета от спечеленото през последните 6 месеца след изборите.
От затварянето в четвъртък, акциите на GE са се изкачили с 6.1% след изборите, което обаче изостава спрямо индустриалния индекс XLI и DJIA.

Инвеститорите с право се притесняват за бъдещите резултати, тъй като акциите се понижили с 1% в деня на обявяване на последните тримесечни отчети за годината.
В същото време, анализаторите остават бичи относно GE. Средната оценка на анализаторите, анкетирани от FactSet, беше по-висока, а средната цел от 33.81 долара за цена на акция беше с 8.3% над сегашните цени.

Друг фокус вероятно са поръчките. Главният изпълнителен директор на GE, Jeff Immelt каза, че въпреки бавния растеж, той очаквал поръчките да се засилят през последното тримесечие спрямо предходната година, след ръст от 16% на база доклада от третото тримесечие, но вместо това спаднали с 6% на основна база.

Инвеститорите трябва също да вземат под внимание всички репортажи за разходите, след като Immelt заяви, че планира „още по-силен контрол на разходите“, заради слабия растеж.
Бизнесът за здравеопазване на GE също може да влезе на фокус, тъй като несигурността около съдбата на Obamacare след изборите може да е причинило временна пауза в решенията за покупка от клиентите.

FactSet показва покачване на приходите от здравеопазване до 5.2 милиарда долара, от 4.97 милиарда долара преди година.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни