www.varchev.com

Истинският боксов мач ще бъде Canelo Alvarez срещу Gennady Golovkin

Рейтинг:

12345
Loading...

Забравете за "събитието", три седмици по-рано, което създава толкова медиен шум. Битката в средна категория на 16 Септември в Las Vegas между Gennady Golovkin и Canelo Alvarez ще бъде истински боксов спектакъл.

Разбира се, Floyd Mayweather прекратява пенсионирането си за да се срещне срещу шампиона на UFC Conor McGregor на 26 Август, и това образува сериозен интерес. Но за истинските фенове на "сладката наука", Golovkin - Alvarez е най-очакваният мач, след като Mayweather преодоля Pacquiao преди 2 години.

"Conor не е боксьор, а боец в UFC," каза Golovkin. "Това е голямо комерсиално шоу, това е бизнес. Това не е бокс, а истинските фенове искат боксова класика, която и ще получат на 16 Септември."

Тогава, непобеденият Triple G (37-0,33 нокаута) ще заложи коланите си срещу Alvarez (49-1-1, 34 нокаута, загубата е от Mayweather).

Ако искате да наблюдавате истински бой, гледайте този на 16 Септември", каза Oscar De La Hoya.

Golovkin - Alvarez се говори от много време. Имаше много слухове, че боксьорите не са били съгласни на предложенията до сега, но след като Golovkin победи Danny Jacobs в 12 рунда - и Alvarez унищожи Julio Cesar Chavez Jr по-рано през годината, мачът беше уговорен.

На 35 години, Gennady е почти с 9 години по-възрастен от Canelo. Той не вижда това като решаващ фактор.

"Чувствам се на 25. Вярвам, че на 16 Септември ще бъда на върха на способностите си. Ще бъде невероятна боксова вечер."

Alvarez, който не беше напълно готов за тактическият майстор Mayweather в боят им през 2013 година вярва, че вече е достатъчно зрял. Разбира се, Mayweather никога не е удрял като Triple G.

" Бях много млад срещу Floyd. Нямах опитът, който имам сега, мъдростта, която мога да покажа на ринга, боецът, в който съм се превърнал," каза той. "Сега всичко е много различно. Бях на 22,23 в този мач. Бях незрял за да се срещна с някой от неговият калибър, но все пак се бихме и изходът беше такъв.

"Но научих много неща от тогава. Неща за това да си на ринга и извън него. Всичко това ме мотивира повече. Винаги съм се целял да бъда най-добрият, и сега съм."

Това ще бъде доказано - или опровергано - след 3 месеца. Нещо, което е безспорно е, че Alvarez има много фенове в Las Vegas, където Gennady никога не се е бил. Той също така изглеждаше по-добре от Golovkin по време на последните им битки.

Но все пак, Triple G никога не се е бил с някой 12 рунда, а това беше ценно преживяване. Особено срещу Jacobs, който също удря много силно.

"Имах нужда от този мач с Danny. Той издържа 12 рунда," каза Golovkin с усмивка. " Имах нужда от това да преживея последното решение на съдиите.

Alvarez не очаква да се стигне до такова решение при техният сблъсък. Както отбеляза De La Hoya, повече от 75% от техните мачове са завършвали с нокаут. Никой от тях не иска да се стига до съдииско решение.

"Ще има нокаут по всяка възможност, тъй като и двамата сме с много тежък удар," каза Alvarez. " И разбира се, в края на мача ще вдигнат моята ръка."

Или на Golovkin.

Източник: Business Insider

Jr Trader Alexander Kumanov


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни