www.varchev.com

Истинският дрескод на Wall Street

Рейтинг:

12345
Loading...

Тук идва на помощ безкрайната мъдрост на GS Elevator с обширен списък от бизнес модни съвети от Goldman Sachs.

Тези модни съвети може да не ви поставят в Soho Bank или на корицата на GQ Magazine, но става ли въпрос за Wall Street и бизнес, със сигурност няма да сбъркате, ако ни послушате.

Обувки: Обувки тип броги и с квадратна форма не се за препоръчване. Придържайте се към мокасините, те са по-подходящи и по-удобни. Ако не сте уверени в модният си вкус, придържайте се към черните обувки, когато носите костюм.

obuvkite WS

Колан: Нищо блестящо и крещящо. Това включва и тези нелепи, сребърни монограми и катарами.

Риза: Не изключваме синята риза с бяла яка, само ако нюансите на синьото не са прекалено дълбоки и не са придружени с изпъкваща вратовръзка. Никакви джобове на ризата и копчета на яката. Уверете се, че вашите ризи са добре скроени. Ако се потите, носете потник или тениска под ризата. Освен това $50 фланелка ще спаси множество $200 ризи от вашите отвратителни мишници.

Вратовръзка: Най-подходящ е възелът от типа „Windsor“ с перфектно симетричен триъгълник. Половинчат или цял Windsor е също приемлив, но това зависи от дебелината и разстоянието на яката. Всеки си има любима вратовръзка, но не трябва да я носите всеки ден от седмица. И за всички стажанти и анализатори, никакъв Hermes- никой не го е грижа дали може да си го позволите.

Костюм: Никога няма да сбъркате с този с две копчета, с назъбени ревери или еднореден. Избегнете тези с три копчета. По отношение на цвета, придържайте се към различни нюанси на сивото и тъмно синият цвят, с няколко разновидности на райета. Това е всичко, което ви трябва. Никакво Gucci- това е най-добрият начин да кажеш на хората, че не винаги си имал пари. Това е клише, именно защото е вярно- най-скъпият костюм е този който се носи най-малко.

wall street fashion

Часовник: Забравете всичко за Hublot. Това е чудесен начин да кажеш на хората, че си идиот, който има повече пари отколкото вкус. Преди 15 години Hublot беше второкачествена марка с третокласна изработка, докато „случайно“ не решиха да удвоят цените си и не започнаха да плащат на знаменитости и спортисти да ги носят.

Аксесоари: Сватбен пръстен, часовник и ръкавели са единствените приемливи бижута за един мъж. Освен ако гривната, която носите не е от Далай Лама, е по-добре да я оставите вкъщи.

„Ако един архитект е добър, колкото и строителя му, то тогава един моден дизайнер е толкова добър колкото и шивачът му .“ Тук са всичките ви нужни съвети, бъдете вашия собствен дизайнер.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни