www.varchev.com

Какво може да очакваме преди края на трансферният прозорец в NBA

Рейтинг:

12345
Loading...

Последният ден за трансфери в NBA наближава, и две големи сделки бяха направени за Източната и Западната конференция.
Първо, Toronto Raptors продадоха Terrence Ross и своя избор в първия рунд на драфта на Orlando Magic за Serge Ibaka. Дори и Ibaka да остане единственото попълнение преди Четвъртък, той пак ще направи отбора по-опасен за плейофите.
New Orleans Pelicans закупиха DeMarcus Cousins от Sacramento Kings, които на свой ред получиха Buddy Hield, Langston Galloway, Tyreke Evans, плюс първи и втори пик при драфтовете. Пеликаните вече имат много интригуващо нападение в лицето на Cousins и Antony Davis.
Заедно с тези покупки, ето и списък на най-често спряганите имена, които могат да сменят отбора си до края на трансферният прозорец.
Minnesota провежда разговори с Knicks за замяна на Ricky Rubio с Derrick Rose.
Според ESPN, Timberwolves са направили запитване за потенциална размяна Rubio за Rose. Rose, разбира се изигра по-голямата част от кариерата си под наставника Tom Thibodeu в Chicago, който в момента е мениджър на Вълците. Ако от Minesota успеят да направят тази сделка, те ще спестят и пари от заплатата на Rubio, която идва в тежест на отбора в последните няколко сезона.
В други новини, свързани с Knicks, Carmelo Anthony няма да сменя екипа си, въпреки, че той бе последван в Instagram от Boston Celtics, което образува много шум в интернет.
Pacers искат да подсилят Paul George
Според ESPN, Pacers са готови да заменят своя пик номер 1 за ветеран, който да помогне на Paul George в атака.
Boston Celtics се опитват да привлекат Jimmy Butler.
След като Пеликаните получиха Cousins за много ниска сума, стана ясно, че от Boston нямат интерес към него. Вместо това, те показаха по-силно желание за крилото на Chicago Bulls Jimmy Butler. За да го получат обаче, те ще трябва да се откажат от новобранеца Jaylen Brown, Marcus Smart и пика, който получиха от Nets.
Washington Wizards и Toronto Raptors търсят нови играчи.
Wizards са с много добри резултати този сезон, и искат да подсилят скамейката си. Това много ще им помогне през финалите, и отбора често е спряган заедно с името на гарда на Lakers Lou Williams.
Thunder и Clippers се борят за Wilson Chandler
За Гръмотевиците, Chandler ще добави много точки, и ще облекчи товара, който пада върху Russell Westbrook.
Clippers, от друга страна са изправени пред трудности с контузени играчи.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни