www.varchev.com

Как се правят пари при индексите или добрите акции?

Stock Market

Рейтинг:

12345
Loading...

S & P500 приключи във вторник с повишение, като лесно изтри загубите при отваряне. Мечките отново не можаха да надделеят и гледат глупаво устойчивостта на този пазар. Много хора научават едно от основните правила в търговията, но твърде късно: Търгува се пазара - посоката на пазара, а не заглавията по вестниците. Ако се следва това правило , трейдърите ще купуват при всяка слабост (при  лека корекция във възходящ пазар) , а нямаше да оспорват силата на пазара.

Пазарът на акции или този на индексите по презумция е само нагоре, с изключения на корекциите и кризите. Това означава че трябва да се купува слабост и да се продава сила. Придържайте се към това, което работи, докато не се промени нещо. Вчера има ли промяна? Не. Това означава, че вчерашната слабост е възможност за покупка, а не шанс за спасяване "преди нещата да се влошат". Да в момента пазара навлезе в по-широка консолидация, но и тя чертае подкрепите където може да се позиционираме, с малко по малък таргет до горните съпротиви в консолидацията. Не забравяйте, че рискът е функция на височината амплитудата на цената). Ако цените се понижат повече, толкова по-малко рисковано е да се купува. Ако този пазар искаше да се срине, това би се случило преди месеци. Имаше повече от достатъчно оправдания, за да коригират цените. Вместо това, всеки път, когато стигнем до по-ниски нива, натиска се понижава и цените се възстановяват. Това е устойчив пазар, а не слаб. И единствените, които губят пари, са тези, които продават, когато се страхуват (по-ниско) и купуват, когато има еуфория. Ако искате да печелите пари, направете обратното на повечето хора. Това означава купуване при страх- корекция на американсклите индекси и продажба на доверие.

Ако този пазар е пренебрегнал лошите новини през май и юни, защо ще се промени през юли?

Този пазар иска да върви все по на високо и няма да позволи на заглавията да го променят. Или ще скочим на борда и ще се наслаждаваме на пътуването, или ще излезем от пътя. Но определено няма и нетрябва да се борим с него.

Ако този пазар беше крехък и уязвим, щяхме да разбием преди месеци. Мечките могат да говорят всичко, което искат, за самодоволство, но забравят периодите на тяхнто самодоволство често през последните месеци и дори години, преди да коригира сериозно.

Сега навлизаме в летните месеци, когато може да видим по-тромави сесии с леки изминения, но посоката остава long

Пазарът действа добре и това означава, че ще се придържаме към това, което работи.

Същото важи и за добрите акции и по-конкретно технологичните лидери като FB, Amazon, Goog и др.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни