www.varchev.com

Печеливши и губещи от "Оffseason 2017" в NBA

Рейтинг:

12345
Loading...

След вълнуващият, но донякъде разочароващ реванш на финалите на NBA, лигата не се забави и стартира един от най-бурните offseason-и  в историята.В този сезон големите имена катоe Paul George, Chris Paul, Kyrie Irving, Jimmy Butler, Gordon Hayward, Isaiah Thomas, и Paul Millsap сменят отборите, а други играчи като Carmelo Anthony и Dwyane Wade се очаква да се местят.

Ето ни разбивка - "winners and losers":

Winner: Boston Celtics:

Най-силните - привлечени:Gordon Hayward, Kyrie Irving, Jayson Tatum

Най-силните - напуснали: Isaiah Thomas, Avery Bradley, Jae Crowder, 2018 Nets draft pick

Интересно:След като завършиха първи  в East дивизията  и спечелиха  Eastern Conference Finals, Celtics направиха някои промени .Подписаха  с  Gordon Hayward, един от най-добрите крила в NBA ,и  трейднаха  Kyrie Irving . Загубата на Bradley и Crowder ще навреди на защитата на Celtics, но те добавиха звездна сила, която да им помогне да предизвикат истински Cavaliers за best team отбор в  East.

Winner: Oklahoma City

Най-силните - привлечени: Paul George, Patrick Patterson, Raymond Felton

Най-силните - напуснали: Victor Oladipo, Domantas Sabonis

Интересно: Гръмотевиците откраднаха от Pacers  Paul George, и дадоха на Russell Westbrook , co-star  година след като  Kevin Durant напусна Warriors.Естествено има риск от това  George  да напусне следващото лято, а Westbrook да не подпише дългосрочно,докато Oklahoma се бори за челни позиции в West дивизиите отново.

Loser: Indiana Pacer

Най-силните - привлечени:Victor Oladipo, Domantas Sabonis

Най-силните - напуснали:Paul George

Интересно:Причините поради, които Pacers отказаха на Paul George са неизвестни, мнозина подозират, че имат по-добри оферти от All-Star за напред.Victor Oladipo е 25 годишен комбинативен гард  , а  Sabonis има потенциал за бъдещо крило но стрелбата му от тройката  е с успех само 32% за миналата година и не му дават шанс за подобрение. Загубата на Gerorge понижава rank-ът на отбора, по отношение на наличие на звезди в тима.

Winner:Huston Rockets

Най-силните - привлечени:Chris Paul, P.J. Tucker, Luc Mbah a Moute

Най-силните - напуснали:Patrick Beverley, Sam Dekker, Montrezl Harrell, Lou Williams

Интересно: Rockets шокираха светът на  NBA, като присъединиха Chris Paul заедно с  James Harden формирайки най-динамичната защита в NBA.Работата по защитата завършва със солидните Tucker и Mbah a Moute, като се очаква от Moute да създаде  чудовищна  офанзива, като в същото време  да играе добре в  дефанзивен палн. Ако има отбор който да се противопостави на  Golden State Warriors, то това са тези момчета.

Winner: James Harden

Интересно: Harden подписа най-дебелата сделка в NBA - 6 годишен договор за $228 млн. с възможност за удължаване, което ще му донесе $47 млн. в края на този сезон.

Loser: Cleveland Cavaliers

Най-силните - привлечени:Isaiah Thomas, Jae Crowder, Derrick Rose, Jeff Green, Cedi Osman

Най-силните - напуснали: Kyrie Irving

Интересно: Трудно е да смятаме отбор с LeBron за "loser", но какво точно стана в Cavaliers този offseason? Изгубиха GM David Griffin, изпуснаха най- добрия кандидат за заместване Chauncey Billups заради смехотворна оферта, и изгубиха Kyrie Irving, който  реши да избяга преди Lebron да го махне следващото лято.  Рестото на Kyrie Irving се оказа солидно, и положението би се утежнило ако Isaiah Thomas не може да  тренира заради контузия на бедрото.

Winner: Stephen Curry

Интересно:Harden може да е подписал най-дългосрочният договор в NBA ,но Curry подписа най-доходният - $201 млн.  за срок от 5 години, след като бе най-ниско платената звезда в лигата... Curry е възнаграден за  трудът си.

Winner: Sacramento Kings

Най-силните - привлечени:George Hill, Zach Randolph, Vince Carter, De'Aaron Fox, Justin Jackson, Harry Giles

Най-силните - напуснали:Darren Collinson, Ty Lawson

Интересно:Кралете добавиха класни ветерани, които да управляват кораба. Подобно на Nets няма да са толкова добри, но поне се движат в правилната посока и имат обещаващо начало.

Winners: Golden State Warriors

Най-силните - привлечени:Nick Young, Omri Cassipi

Най-силните - напуснали:Ian Clark

Интересно:Шампионите са със същият тим от миналата година, като добавиха един динамичният стрелец и един floor-spacer  в лицето на Young ще очакват do-it-all, a подвижният и гъвкав Cassipi за повече дълбочина в атаките. Ако някои си мисли, че войниците не са били достатъчно добри миналата година,то тази ще са  брутално добри.

ESPN

Trader Велизар Митов

 

 

 



Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни