www.varchev.com

Кой ще спечели наградата KIA MVP в NBA?

Рейтинг:

12345
Loading...

Сезонът 2016-17 в NBA беше феноменален. Исторически представяния, легендарни нощи, изключителна драма и може би най-добрата надпревара за най-полезен играч (MVP), която някога сме виждали.

В края на краищата, основните кандидати за титлата са LeBron James, Kawhi Leonard, James Harden и Russell Westbrook.

Дебатът, относно кой трябва да спечели наградата за най-полезен играч преди плейофите е безкраен, като няма грешен отговор. И четиримата кандидата заслужават номинациите си от феновете, и разбира се техните резултати защитават кандидатурата им.

LeBron James е най-добрия играч в лигата, и въпреки, че много биха го оспорили, това е факт. Така че, защо той да не стане MVP? Той прави  34.0 точки, 11.1 борби и 11.2 асистенции средно на 100 отигравания. James стреля с 36.3% успеваемост от тройката, и в момента поставя лични постижения по отношение на борбите и подаванията.

Kahwi Leonard е най-добрия играч от отбора със 60 победи. Той е най-добрия защитник на периметъра в NBA и има легендарна успеваемост в атака. Leonard се счита и за най-заслужил за всичките победи на отбора му през сезона. Сред всички кандидати за титлата, той е направил най-много чадъра, кражби и е отбелязал най-малко върнати топки средно за 100 отигравания.

James Harden поведе Houston Rockets към деветия най-добър офанзивен сезон в историята на NBA, като играча с най-много точки и асистенции. Той усреднява трипъл-дабъл на 100 отигравяния, като до него се доближават само Westbrook и LeBron. Harden е първи в лигата с най-много създадени точки ( комбинация от направени точки и асистенции). Той е на път да стане първия играч в историята със средно 25 точки и 25 точки от асистенции на мач. Брадата направи своя отбор истински претендент за титлата в NBA тази година, като отбора има цели 54 победи през сезона. В момента той държи рекорда за над 30 точки и 15 асистенции на мач, поставен през сезона 1984-85 година. James Harden по свое желание промени ролята си на полето, като вече не е крило, а гард, като пое повече отговорности, а резултатите говорят сами за себе си.

Последния претендент за KIA MVP в NBA e Russell Westbrook. Той е във феноменална форма и за момента има чудовищни резултати през сезона. Westbrook е втория играч в историята на NBA, който прави трипъл-дабъл средно за сезона, и го прави, докато води в лигата по отбелязани точки. Той е трети по асистенции за 100 отигравания, като отстъпва на James Harden със само 0.3 асистенции. Russell Westrbook е рекордьора в NBA по трипъл-дабъли, като вече има 42 през сезона, с 1 повече от легендата Oscar Robertson. Статистиката сочи, че когато той направи трипъл-дабъл, oтборът му, Oklahoma City Thunder има 78% шанс за победа.

Тук няма "грешен" отговор. Някои биха казали, че нещата са много лесни, и че Westbrook прави по трипъл-дабъл на мач, и че това е достатъчно. Някои мислят, че Leonard е най-добрия играч от двете страни на игрището, и че това е достатъчно. Някои мислят, че LeBron е LeBron, и това е достатъчно.

Някои мислят, че да се задълбочаваш много в дебата е грешно. Но в толкова изумителен сезон, в който се направи толкова много история, решението за най-полезен играч не може да се вземе лесно.

James Harden направи повече от LeBron и Leonard, и го направи по-ефикасно от Westbrook. Той поведе отбора си към повече победи. Той се адаптира повече и направи съотборниците си по-добри.

James Harden е най-влиятелния играч през сезона, за това той трябва да е 2017 NBA MVP.

Източник: NBA

Junior Trader Alexander Kumanov


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни