www.varchev.com

Младите трейдъри, които завземат света на финансите

Рейтинг:

12345
Loading...

Тинейджърите в наши дни, предприемат проактивен подход за инвестиране и търговия като продължават 40-годишната тенденция на хората, приемащи по-активна позиция в инвестициите си. Сега, въоръжени с повече технологии, отколкото техните предшественици и инструменти като Twitter и Google, тинейджърите може би са на път да се превърнат в най-активното поколение на индивидуални инвеститори.

Наскоро бе направен общ профил на младия глобален макро трейдър, който изглежда вижда пазарите като опитен ветеран.
Ние ще ви запознаем с някои таланти, които активно търгуват на пазарите, докато все още учат в гимназия или колеж. Всички те са членове на една общност от млади инвеститори и търговци, наречени Leaders Investment Club.
Много от тези тийнейджъри споделиха, че имат идоли като Пол Тудор Джоунс и Уорън Бъфет. Най-популярните инвестиционни книги според тях са Reminiscences of a Stock Operator и Market Wizards. Повечето от тях казаха, че искат да учат финанси и икономика в колежа и да намерят развитие в хедж фонд индустрията.

Curtis Knee, на 14 години, започва да инвестира преди една година. Той обича да инвестира в акции.
Местожителство: Paradise, Нюфаундленд и Лабрадор, Канада.
Инвестиционен стил: "Аз съм инвеститор който обича да инвестира в стойности. Не търгувам постоянно, защото смятам, че инвестирането в стойност носи по голяма доходност. Също така, правя много изследвания на различни предприятия, като използвам съотношението на тяхната цена спрямо печалбата, за да разбера дали компаниите са подценени или надценени на пазара. "
Любима книга:. "The Intelligent Investor" от Бенджамин Греъм. Аз я харесвам, защото тя ми даде една напълно различна перспектива за търговските операции и инвестициите. Преди да прочета тази книга, мислех, че търговията е само за правене на бързи пари, но след като я прочетох ,  чувствам, че е по-скоро за печелене на пари в дългосрочен план. "
Модел за подръжание : "Моите модели за подражание в индустрията са Warren Buffet , Karl Kenny , Kevin O'Leary и Michael Bloomberg."
Бъдещи планове: "Да отида в университет и да получа диплома по икономика, бизнес и финанси, да отворя компания за финансови изследвания."

Dash Yarnold, на 14 години, започва да се интересува от пазара още на 11 години , след като чул родителите му да казват "Пазарът се понижава." Той обича да търгува технологични акции и стоки. Местоположение: Mill Valley, California
Инвестиционен стил : "Аз имам два портфейла, един е за дългосрочни и консервативни инвестиции. Другият портфейл е виртуален и съдържа по-рискови и по-агресивни ценни книжа. В агресивния портфейл аз обикновено търгувам технологични акции и стоки."
Любима книга: The Little Book That Beats The Market от Joel Greenblatt. Тя е проста, но изключително информативна.
Модел за подръжание: "Аз основно следвам Дейвид Тепър от Appaloosa Management Той е милиардер с манталитет на човек от средната класа ."

Едно от най-големите ми постижения: "Имах среща с ръководителя на инвестиционен посредник, който управляваше над 500 млн. щатски долара ."

Бъдещи планове: "След като завърша гимназията, се надявам да уча в някои от най-добрите колежи и по-специално в университета Харвард. След колежа искам да управлявам собствен хедж фонд.".

John Ducas, 15 годишен, започва да инвестира фалшиви пари, когато е на девет. Когато става на 13, той отвaря реална сметка в онлайн брокер.
Местоположение: Европа
Инвестиционен Стил: "Аз считам себе си много повече за инвеститор, отколкото за трейдър. Инвестирам главно в големи и средно големи щатски компании. По отношение на стратегията, имам много по-противоречив поглед над пазара и обикновено не се притеснявам от това да поема по-голям риск. "
Любима книга: "Въпреки че има много страхотни книги, засягащи търговията и инвестициите, от всички най-любимата ми книга е The Intelligent Investor написана от "бащата на инвестирането в стойност ", Benjamin Graham."
Модел за подръжание : "Някои от моите модели за подражание включват Jamie Dimon, главен изпълнителен директор на JP Morgan, който превърна инвестиционната банка в най-голямата американска банка, както и Davit Tepper, който е един от любимите ми фонд мениджъри , най-вече защото обичам по-рисковия му стил на инвестиране. "
Едно от най-големите ми постижения: "Една от най-големите цели, които имах беше да се науча да говоря пет езика, което с гордост мога да кажа, че съм постигнал. Тези езици са английски, френски, испански, гръцки и мандарин.".
Бъдещи планове: "Смятам да уча икономика и финанси и след това да работя в сферата на инвестициите."


 Varchev Traders
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни