www.varchev.com

Най-добрите телефони за 2017 година.

Рейтинг:

12345
Loading...

С излизането си през 2016, iPhone 7 превзе челното място в класацията с най-добрите смартфони в света.
Няколко месеца по-късно, с началото на новата календарна година, вече има нов телефон, който е на първо място.
По-долу може да видите листа с най-добрите смартфони за 2017:
10. ОnePlus 3T
10-oneplus-3t

OnePlus направиха нещо неочаквано, като обявиха излизането на OnePlus 3T само 5 месеца след излизането на OnePlus3.
Добрите новини са, че собствениците на по-старата версия не трябва да се чувстват ощетени, защото между двата телефона няма голяма разлика. Разликата се изразява в това, че новият модел има леко по-силен процесор и малко по-голяма батерия

Цена: $440

9. iPhone 5 SE

9-iphone-se

С 4 инчовия си дисплей, iPhone SE е най-добрият малък смартфон, който може да закупите в момента. С него ще получите същите приложения, процесор и система като iPhone 6s, и ще платите около $400.
Цена: $399

8. iPphone 6 SE

8-iphone-6s

Този телефон също е много изгодна сделка, тъй като ще получите почти всички налични за iPhone 7 приложения за $100 по-малко.
Цена: $502

7. iPhone 6S Plus

7-iphone-6s-plus

След излизането на iPhone 7 PLus, iPhone 6s Plus намали цената си с $100.
Добре, няма да получите най-новите функции на 7-цата, като водоустойчивост и камера с двойна леща, но телефона хич не е лош. Той работи с мощния A9 чип и има функции като 3D Touch, който може да разпознава колко силно натискате по екрана и по този начин ви отваря нов слой контроли за вашите приложения.
Цена: $650

6. Samsung Galaxy S7

6-samsung-galaxy-s7

Той е с красив дизайн и има най-добрата камера, която сме виждали на телефон. Също така е изключително мощен и неговата водоустойчивост ще сложи край на вашите притеснения за случайна повреда след заливане.
Цена: $490

5. Samsung Galaxy S7 Edge

5-samsung-galaxy-s7-edge

Той има по-голям дисплей и батерия от предходния модел и притежава същите качества.
Цена: $585

4. iPhone 7

4-iphone-7

Без съмнения, този телефон предоставя най-добрите приложения и екосистема на своите потребители. И под екосистема, имайте предвид подкрепата, която получавате от Apple, ако нещо се обърка, както и получаване на най-новите софтуерни актуализации.
Цена: $650

3.iPhone 7 Plus

3-iphone-7-plus

Тук, ключовата характеристика е камерата с двойна леща. Тя ви позволява да правите професионално изглеждащи снимки, в които фонът е размазан с контраст с фокуса.
Цена: $769

2.Google Pixel XL

2-google-pixel-xl

Новите Pixels са първите смартфони на Google - компанията взе повече контрол върху хардуера, отколкото го е правила по-рано със своите Nexus устройства.
Това, което получавате е лъскав телефон с алуминиево покритие и стъклен панел на гърба. Камерата се справя доста добре в сравнение с iPhone 7 Plus, а снимките в режим HDR са невероятни.
Цена: $769

1.Google Pixel

1-google-pixel

Телефонът работи с мощния и енергоспестяващ Snapdragon 821 и има 4Gb оперативна памет. Също така разполага с отлична 12.3 мегапикселова камера,която не е по-лоща от тези на iPhone 7 Plus и Samsung Galaxy S7.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни