www.varchev.com

Най-заможните градове в САЩ

Рейтинг:

12345
Loading...

Сигурно сте се чудили къде са най-богатите градове в Щатите? Може би се сещате за New York City и San Francisco, но големите предприятия и високите наеми не се превръщат непременно в богатсво за жителите на града.
Това, което разделя най-охолните градове от най-бедните, може би ще ви изненада.
В това проучване GOBankingRates определи, че "най-богатите" градове са тези с високи средни стойности и средни доходи. За да открием най-богатия град във всеки щат, използвахме информацията от Zillow, като установихме градовете с най-големи жилищни стойности. След това разгледахме средния доход на домакинствата по градове, като използвахме данните от Sperling’s Best Places. Градът, които има най-голям доход се смята за най-богат в United States.
Южна Дакота и Мейн бяха изключени поради липса на данни, но останалите 48 щата бяха разгледани. Ето и някои от тях:

Alabama - Mountain Brook
Среден доход на домакинство- $130,259
Средна стойност на жилище- $598,700
Повече от 60% от жителите на града генерират над 100 000 долара годишно, а близо 29% над 200 000 долара годишно. Училищната система Mountain Brook също е национално призната за академичните постижения.

alabama-mountain-brook

Alaska – Jeneau
Среден доход на домакинство- $84,750
Средна стойност на жилище- $320,400
Жителите на столицата на Аляска се гордеят с местната природа и безкрайните дейности на открито. Но има цена, която трябва да се заплати за спиращата дъха красота. Според изчисленията разходите за живот в Juneau са с 30% по-скъпи от средния град в САЩ. Високите разходи за енергия и жилища са най-големите разходи там, но пък разходите за живеене остават по-ниски от много други градове в този списък.

alaska-juneau

Arizona - Paradise Valley
Среден доход на домакинство- $134,097
Средна стойност на жилище- $1,594,100
Paradise Valley е малка, заможна общност точно в сърцето на Scottsdale / Phoenix. Градът е известен със своите скъпи недвижими имоти, луксозни голф игрища, курорти и търговски центрове. Това също е първокласно място за живеене на известни имена като Алис Купър, Дан Куейл и Винс Вон.

arizona-paradise-valley

California - Atherton
Среден доход на домакинство- $250,001
Средна стойност на жилище- $6,147,100
Този град от района на залива има най-висока средна цена за дома от всички градове в нашия списък. Разположен извън Palo Alto, Atherton е една малка общност, която не позволява промишлена употреба на земята. Това може да изглежда странно, но този изключителен град може да се похвали с огромни имения, имоти на стойност 10 милиона долара и жители като Ерик Шмид от Google, Пол Алън от Microsoft и магнат от инвестиционното банкиране Чарлз Шваб.

california-atherton

Colorado - Cherry Hills Village
Среден доход на домакинство- $215,299
Средна стойност на жилище- $2,015,600
С население от около 6 000 жители, Cherry Hills Village е една от най-престижните общности в района на Denver. В района има луксозни жилища и училища с най-висока оценка. Голфът е популярна дейност тук, а местният клуб е домакин на три турнира за голф на US Open.

colorado-cherry-hills-village

Florida - Jupiter Island
Среден доход на домакинство- $250,001
Средна стойност на жилище- $4,437,400
Този малък канален остров е частен, който е с дължина 17 мили и е с малко над 800 жители. Въпреки, че мястото е с нисък клас и извън радара Селин Дион притежава собственост от 72,5 милиона долара със собствен воден парк, а имотът на Тигър Уудс има 4-зелени голф игрища, 100 фута басейн, 60-футов басейн за гмуркане и спа център.

florida-jupiter-island

Източник: Bloomberg

Jr Trader Zornitsa Karadzhova


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни