www.varchev.com

Най-луксозните и модерни имения по света

Рейтинг:

12345
Loading...

Днешните модерни домове могат да се похвалят с екологични материали, синхрон със всички мобилни устройства и с ослепителен дизайн. Ето и някои модерни жилища които се отличават с уникални характеристики и преминават границите на за стил и лукс.

Имението "Bachelor Pad" в Южна Африка
С изглед към океана, огромен бар и масажна вана на открито превръщат този зашеметяващ дом в Bantry Bay в перфектното жилище за всеки ерген. Но най-уникалното е неговият "infinity" басейн който се намира точно до всекидневната.
south-africa-st-leon-cliffside
infinity-pool-sunken-living-room1

Австралийският дом с форма на вълна
Този футуристичен дом в Bondi Beach, Австралия набива на очи със своята вълнообразно форма. Отличителното за жилището са и високите му прозорци, които пропускат светлина и океански бриз.

bondi-beach-house
bondi-beach-wave-house

Оазисът Acqua Liana с изглед към океана
Имението е оборудвано с всички екологични функции, като слънчеви панели, системи за рециклиране на водата и пречистване на въздуха. Освен екологичната чиста обстановка на имота, в нея могат да се намерят 5 спални, 11 бани с обща площ от 5000 квадратни фута. Имотът притежава и т.нар, "воден етаж" с 200 литров аквариум, мокър бар и с 8 метрови водни стени.

acqua-liana-650x357
acqua-liana-2

Уникална хижа в Larkspur, Колорадо с големина 10 000 квадратни фута
Хижата е изработена с рециклирани материали и е оборудвана със слънчеви панели, 5 спални и 8 бани. Тя разполага с камина на газ ръчно изработена от вулканична пемза, която отоплява цялата хижа и зашеметяващият си полилей направен от корени.

995-longbow-place

Rustic Townhouse в Манхатън за $30 милиона
Тази уютна къща е построена през 1839 и е оборудвана с уреди от неръждаема стомана, дървени подове и каменни стени. Перфектният оазис за да се избяга от тесният и оживен градски живот.

80-washington-st
manhattan-townhome

Ваканционния дом Baan Citta в Банкок, Тайланд
Къщата предлага дзен обстановка, но в същото време една елегантна и модерна външност. Вътре, екзотичния почивен дом разполага с външен басейн, кралска спалня, фитнес, подземен паркинг  и изключителни палитри на сиви и бели цветове.

baan-citta
baan-citta-21


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни