www.varchev.com

Не слушайте, какво говорят звездите от еротичния бранш, за инвестирането

Рейтинг:

12345
Loading...

CNBC отиде на Adult Video News (AVN) Awards и попита някои от звездите на еротичната индустрия, как биха инвестирали $ 10000 в момента.

Докато някои от инвестиционните идеи, могат да са привлекателни, предоставените идеи от някои от актьорите и актрисите отразяват едина от най-честите грешки правени в инвестирането: предположението, че добрите компании правят добри запаси и пари.

Нека да разгледаме някои от цитатите от CNBC.

Jesse: "Apple- винаги измисля нови технологии, всеки го иска, така че никога няма да слязат надолу."

Anikka Albrite: "Аз съм голям фен на биотехнологията, така че, всичко което изглежда, че е добре за бъдещето и здравето на други хора е печелившо."

Tasha Reign: "Ако имах $ 10K да инвестирам в една компания ... Аз мисля, че ще инвестирам в Uber-, защото аз го използвам за всичко и всички в порно общността са обсебени от него"

Всяка една от тези три порно звезди, са на разстояние от един добър старт в това, че имат чувство за това как тези предприятия работят. Те са привлечени от неща като растеж и иновации.

Въпреки това, нито една от тези порно звезди не разглежда реалната и сегашна оценка на компаниите. С други думи, те не гледат на възможността, че всички тези перспективи за растеж са вече на лице имат цена в запаси, в една голяма степен са достигнали определени върхове.

Може да се твърди, че Starbucks прави страхотно кафе и може да е така. Но ако това се случва за $ 100 на чаша, след това вероятно ще осъзнаем, че е лоша покупка.

Не прибързвайте с вземането на инвестиционни решения въз основа на това, което казват тези еротичните звезди.

Но две добри неща излязоха от интервюто на CNBC.
Порно звездата Рон Джереми, имаше някои доста добри погледа върху пазара на недвижими имоти:

"Недвижими имоти. Аз притежавам няколко, болезнено беше, когато всички те се сринаха. Имало е много икономически проблеми с недвижими имоти, но ... не слизам от влакче в увеселителен парк в средата на надпреварата ... не. Всичко се върна отново. Правят се много пари от това и мисля, че в момента е най-доброто място за инвестиране. Дори развлекателните среди не са толкова добри "

Джереми изказа една ценна черта, от която повечето инвеститори са лишени. Той не продава в ниското.

Има безброй изследвания в областта на поведенческите финанси, които многократно показват, че инвеститорите са склонни да купуват на високо по време на мании и продават ниско по време на паника. Това е стратегия за губещи.

В крайна сметка, инвестирането е трудно. И дори ако ние разбираме инвестирането, е добре да бъдем толкова дисциплинирани като Рон Джереми.


 Varchev Traders
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни