www.varchev.com

Отвори се прозорец пред LeBron James да спечели MVP и да добави важна част към наследството си

Рейтинг:

12345
Loading...

James Harden ще пропусне най-малко две седмици с разтегнат бедрен мускул, и това може би е добра новина за LeBron James.

Разбира се, никой не се моли за контузии в NBA, но ако Harden пропусне дори и няколко седмици, това може да създаде възможност за LeBron да постигне пета и историческа MVP титла.

През по-малко от една трета от този сезон, Harden и James са двамата водещи кандидати за MVP. Според проучване на Washington Post, през началото на Декември "Брадата" е бил на първо място по гласове.

От тогава насам, и двамата играча продължават да се раздават и да се борят за титлата най-полезен играч. James записва легендарен сезон за Cleveland Cavaliers с може би най-слабите съотборници в сравнение с останалите години. Той прави по средно 27.8 точки на мач (над средното за кариерата си), 8.2 борби, 9.2 асистенции (кариерен рекорд), докато стреля с рекордно високи проценти от тройката и полето.

Harden, в същото време, не се представя по-зле за Rockets, които са на върха на Западната Конференция и бяха в победна серия от 14 мача преди последната загуба. Подкрепата на Брадата в лицето на Chris Paul също е много благоприятна, като Harden записва по средно 32 точки на мач, 5 борби, 9 асистенции, всичко това докато стреля с по-високи проценти успеваемост в сравнение с миналият сезон.

Въпреки това, с Harden извън картинката за поне 2 седмици, James може да поеме контрол в надпреварата. Ако той запише 5-ти MVP трофей, той ще бъде исторически и изключително важен за своето легендарно наследство. Той ще се изравни с Michael Jordan с най-много призвания за най-полезен играч.

От друга гледна точка, LeBron може да се възползва и от като цяло по-слабата битка тази година. Звездите от Golden State Warriors като че ли сами се премахват. Russell Westbrook за момента не успява да покаже това, на което беше способен през сезона 2016-17. Giannis Antetokounmpo също не е на същото ниво. Звездите Kyrie Irving и Damian Lillard все още не са в борбата за титлата, като те продължават да играят поддържащи роли. Други, като Chris Paul, Kawhi Leonard, Blake Griffin и Jorhn Wall просто нямат толкова добри отбори или просто са пропуснали голяма част от сезона до момента.

Като заключение може да се каже, че James едва ли ще намери по-добра възможност и по-благоприятна среда да спечели. В своя 15-ти сезон, той продължава да доминира и да расте като играч, а според него даже не играе на 100% все още. Ако LeBron продължи да играе по същия начин и Cavs продължат да се борят за първото място в Изтока, то James ще добави към вече впечатляващото си резюме.

Източник: Bloomberg Pro Terminal

Jr Trader Alexander Kumanov


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни