www.varchev.com

Пет акции, които могат да станат "горещи" през това лято

Рейтинг:

12345
Loading...

Memorial Day е вече зад гърба ни, а пред нас се разкрива лятото Първия ден на новия сезон е само на един уикенд разстояние, а на повечето места в САЩ, децата излизат в лятна ваканция на 21 юни. Семействата се приготвят за пътешествия на юг, изток и запад за така старателно планираната почивка. Цените на газта последно време всъщност падат, така че можете да се обзаложите, че повече семейства ще карат автомобилите си към своите дестинации.

В допълнение, много домакинства се готвят и за летните си проекти, започвайки освежаване или ремонт на домовете си, покачвайки тяхната стойност. Всичко това се свежда то големите вериги магазини на дребно, които да запълнят всички градински, домашни и строителни нужди на ентусиастите.

По-долу са топ пет летните предложения на Wall Street. Акции, които трябва да закупите, защото може съвсем скоро да се "разгорещят". Всичките пет са едни от топ фирмите в сектора на дребно и са оценени с buy рейтинг.

Cedar Fair

Един от най-големите регионални атракциони и резорти в света. Компанията притежава 11 увеселителни парка в редица щати. Дивидента е щедър - 7.05%. B. Riley са им сложили buy рейтинг с таргет от $60 на акция. Не случайно, тикъра на акцията е FUN и се търгува на NYSE.

Disney

Компанията е взеизвестна. Топ в сферата на потреблението на медия и забавление с огромни потоци от приходи и е на първо място в списъка на Merrill Lynch за инвестиции. Акциите им от началото на годината са нагоре с 21%, след като компанията през април обяви, че ще започват streaming услуга. Дивидентът е 1.28%. Merrill Lynch имат таргет от $168. (NYSE:DIS).

Home Depot

Компанията остава лидер в домашните потреби и подобрение, като лятото е техният най-силен сезон. (NYSE:HD) Home Depot е най-големият в света специализиран магазин на дребно с 2270 магазина в 50 щата. Предлагат огромен набор от строителни материали, за ремонт, за подобрения, както и градински продукти. DIY (do-it-yourself) програми и продукти и DIFM (do-it-for-me) услуги.

Акционерите получават дивидент от 2.67%. Ценовия таргет на Merrill Lynch е $215 със силен buy рейтинг.

SeaWorld Entertainment

(NASDAQ:SEAS) Паркът остава главна лятна атракция. Предлага внушителни представления с животни за публиката, като атракциите включват програми за обучение и взаимодействие. Компанията има 11 парка в САЩ, които привличат повече от 20 милиона посетители годишно. B. Riley са им сложили buy рейтинг и ценови таргет от $34.

Six Flags Entertainment

Още един атракционен парк, който ще посрещне много посетители през това лято. Six Flags Entertainment (NYSE:SIX) оперира местни паркове, като те са 19 на брой включително и водни паркове. Парковете заемат около 18210 декара площ и се намират на географски разнообразни точки из Северна Америка. Акционерите на компанията получават дивидент от 6.18%. Stifel са ги оценили с buy рейтинг и имат ценови таргет от $61.

Снимка: Flickr


 Trader Martin Nikolov

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни