www.varchev.com

Представяме ви Samsung Galaxy S8

Рейтинг:

12345
Loading...

Опитът за поправка на Samsung започва сега.

След мъчителни 7 месеца, в които компанията се опита да заличи кашата, която направи със Galaxy Note 7, дойде времето за ново начало.

В Сряда, Samsung пуснаха най-новия си телефон – Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus, надявайки се, чрез тях да възстановят репутацията си.

Дизайн и дисплей
Като избухливия си предшественик, Galaxy S8 е един от най-атрактивните телефони на пазара. Извития дисплей покрива почти цялата предна страна на устройството, със само тънки рамки отгоре и отдолу. От компанията наричат това своя нов „Infinity Display”, и той е наистина зашеметяващ на живо. Samsung успяха да поберат по-голям дисплей на по-малък телефон, който изглежда дори и от тези на iPhone (S8 има 5.8 инчов дисплей, а този на S8 Plus е 6.2 инча, което е около 83% от предната част на телефона).
Тялото на телефона е симетрично от двете страни, така че изглежда много по-добре в ръката ви. Дори и с толкова голям дисплей, телефона е много лесен за държане и прибиране в джоба в сравнение с по-големите iPhone и Google Pixel.

samsung-display-and-body

Нов дигитален асистент
Другата основна функция, която телефона има се нарича Bixby, чрез която може да контролирате цялото устройство с гласови команди. Но за момента, приложението, което се стартира със собствен бутон е лимитирано само до апликациите на телефона и управлението на контраста. То също така има функция, с която чрез камерата ще може да идентифицира различни предмети и да намира информация за тях.

new-digital-assistant

Сигурност
Друга голяма промяна в новия Galaxy S8 е липсата на home бутон. Вместо него, дигитални копчета излизат по дисплея, с които да управлявате телефона.
Сензора за пръстови отпечатъци сега е разположен на гърба на телефона, близо до камерата.
Друга иновация, добавена в устройството е скенер на зеницата, която дебютира при Galaxy Note 7. Той може да се използва за отключване на телефона или да получите достъп до защитени папки, и според компанията е много по-сигурен от пръстовия отпечатък.
И накрая, предната камера има сензор за разпознаване на лицата, която също е програмирана да отключва телефона.

home-button

Преносим компютър
Другия голям трик в Galaxy S8: телефона може да се върже към монитор, мишка и клавиатура и да се използва като компютър, който работи с модифицирана версия на Android.
Функцията, наречена DeX, ще се продава отделно и ще включва входове за HDMI, USB и Ethernet.

desktop-pc

Експлодира ли?
Това е много подходящ въпрос, след разочарованието от Note 7. От компанията обявиха през Януари, че ще използват нови методи за проверка на устройствата, включително и Galaxy S8. Разбира се, гаранция все още няма.

Това бяха най-важните новости в телефона, а ето и другите основни характеристики:
- 12-мегапикселова камера и 8-мегапикселова предна камера.
- 64 GВ вътрешна памет. Допълнителна памет може да се ползва чрез MicroSD порт.
- Устойчив на вода.
- Приложението Samsung Connect може да управлява домашните ви уреди.
- Бързо зареждане чрез зарядно, както и wireless зарядно.
- Стандартен жак за слушалки и USB-C конектор за зареждане и аксесоари.
- Телефона идва със слушалки Harman Kardon, които са на цена от $99.

Цената на телефона зависи от отделните доставчици, но базовата стойност на телефона ще е поне $750. Вече може да се направи предварително поръчване на телефона, а той ще бъде наличен в магазините от 21 Април.

Business Insider


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни