www.varchev.com

Пулев прибирa по 555 евро за секунда на ринга!!!

Рейтинг:

12345
Loading...

Новият интерконтинентален шампион на Световната боксова асоциация (WBA) Кубрат Пулев ще получи по 555 евро за всяка секунда, прекарана на ринга в "Арена Армеец".Общата стойност на хонорара на българина е около 300 000 евро, като твърдата сума е 120 000 евро, а към нея ще бъдат добавени 25% от приходите от билети. Останалите отиват у организаторите от "Зауерланд".

Пулев изпълни предсрочно задачата си и си свърши работата за 540 секунди, колкото продължиха трите рунда. Самюел Питър получава 140 000 евро от наградния фонд на мача.
Кубрат Пулев показа много сериозно израстване спрямо мача си с Владимир Кличко. Това коментира олимипийският шампион от Москва 1980 Петър Лесов след победата на Кобрата срещу нигериеца Самюел Питър в мача им за интерконтиненталната титла на WBA.

"Макар да боксираха само 3 рунда, той действително има прогрес при новия треньор Ули Вегнер. Построи стратегията си отлично, като заложи на най-доброто си оръжие. А именно - левият прав, който държа Самюел Питър на разстояние и не му позволи да го атакува. Срещу него стратегията е една. Нигериецът можеше единствено да търси бой в близка дистанция, където да заложи на клинча и удари от него. Така Кубрат трябваше да се пази от подобен развой и съумя да го прави много точно.

Направи ми впечатление и мисълта, с която Пулев се би в този двубой. Питър опита 3-4 мощни атаки с цел да търси нокаут с един удар. Кубрат обаче изключително умело ги парира с движение с краката и избегна опасен контакт. Истината е, че Самюел не успя да разгърне нападенията си просто защото Кобрата ги спираше във всеки един момент с левия прав. Игра много умно и мислеше какво да направи на ринга.

Смятам, че с подобна игра и поведение, стриктно спазване на тактическия план и разгръщане постепенно през рундовете Кубрат може да спечели световната титла. Той определено сбърка срещу Владимир Кличко. Тогава опита да атакува от първия рунд и да търси зрелищен нокаут. За съжаление, не му се получи. Вижда се обаче, че вече нивото при Пулев е друго. Той си е взел поуки и знае, че няма нужда да гони атракцията и е важна самата победа, а не начинът, по който ще бъде постигната тя.
Друг е въпросът сега той към коя титла е по-правилно да се насочи. За мен най-трудно ще му бъде при Антъни Джошуа, въпреки че именно там е официален претендент. Британецът е най-добрият боксьор в света в момента. Разполага с всички елементи от играта - бърз, силен, опитен, комбинативен и издръжлив. Той е №1 в света. Много ми се иска Кличко да бие Джошуа, за да може Кубрат да се срещне с украинеца. Ако подходи по начина, по който се бие в момента - с разум, то резултатът този път ще бъде различен и ще бъде победа за Кобрата.

Освен това ми хареса играта на Тервел. Съперникът му не е никаква класа, но въпросът е, че той показа онова, което правеше и като аматьор. Използва силните си страни и най-вече левия ъперкът. Вкара няколко такива в тялото на хърватина и той не издържа", коментира Петър Лесов пред "Тема Спорт".


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни