www.varchev.com

С икономика, растяща под 2%, Фед нямат причина да вдигат лихвените проценти.

Рейтинг:

12345
Loading...

“Когато има натиск за намаляване на растежа, единият избор е да се коригира икономическата политика, да се увеличи дефицита и да се отпусне паричната политика. Това може да има краткосрочни ползи, но не може да бъде от полза за в бъдеще.
Парична Политика
Може би най-голямото събитие, в ден, препълнен с новини за макроикономиката ще бъде обявяването на Фед в 21:00 българско време. Отчетът на FOMC ще бъде всичко, което ни е необходимо, тъй като няма да има пресконференция или икономически прогнози направени днес. Пазарните очаквания са за не увеличаване на лихвените проценти до Юни.
По-слаб долар
Вие може и да не сте забелязали, как Peter Navarro, ръководител на Националния търговски съвет на президента се позова на Еврото като “грубо подценена” валута. Това не е първият случай, в който президентът, или някой от неговата администрация говори за слаб долар. Съществува възможност, в която виждаме политика, преследвана от САЩ за по-слаб долар, тъй като администрацията се опитва да направи двустранни търговски сделки с отделните нации.
Ако това съвпада с плановете на президентът, то в края на тази година или началото на следващата, разстежа и публичните разходи ще осигурят достатъчно доводи на Фед да увеличи лихвите без да вдига индекса DXY до прекалено високи нива.
Злато в Долари
Докато долара е толкова паднал срещу своите конкуренти, стоки с цени в долари ще получат сила. Вчера, златото се покачи до $1215.
През целия ден: Total Vehicle Sales (January): Очакват се 17,8 милиона, Декември - 18,4 милиона.
2016 година беше рекордна за продажбите на автомобили. В действителност, продажбите са се увеличили през последните 7 последователни години, и рекордът, който беше подобрен през 2016 година беше поставен годината преди това.
ADP Employment Report January: Очакват се 166 000, данните са за 264 000.
ISM Manufacturing PMI January: Очакват се 55,0, данните са за 56,0.
21:00 тази вечер - FOMC Policy Announcement. Шансовете Фед да обявят повишаване на лихвените проценти са около 4%


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни