www.varchev.com

Търгувайте революцията на електрическите и автономни автомобили

Varchev Absolute Trader

Рейтинг:

12345
Loading...

Всичко, което трябва да знаете за големите промени в автомобилната индустрия

Ние сме на прага може би на най-важната транспортна революция на нашите времена. Tesla, Toyota, Volvo, Renault, Apple, Google и Nvidia - тези компании ще бъдат силно повлияни от технологичните иновации, които ще се превърнат от мечта в реалност.

Може да търгувате компаниите, които са директно замесени в състезанието към електрически и самостоятелни автомобили чрез нашата платформа Varchev Absolute Trader. Следете новините и бъдете готови със заредена сметка и пръст на спусъка, когато новините дойдат.

Автономните автомобили са по-близо, отколкото предполагаме. Elon Musk, CEO на Tesla прогнозира, че "сме на може би 2 години разстояние от коли без педали и кормило," докато Reuters направиха доказателства за напредналата ангажираност на Apple към самоуправляващите се автомобили.

В същото време все повече и повече електрически автомобили биват продадени на глобалната сцена. Разбира се, двигателите с вътрешно горене са все още факт, но никой не знае кога електрическите превозни средства ще достигнат критична маса и ще станат лидер на пазара.

Присъедини ли се Apple към състезанието?

Минимум 4 на брой компании са в преговори с Apple за потенциални доставчици на лидарни сензори от следващо поколение за автомобили със самостоятелно управление, според Reuters. Apple анализира технологията от компаниите, както и разработва своите звена, според вътрешно - фирмена информация.

Това дава свежи доказателства, че Apple продължава да има желание да навлезе в бранша, а проекта в компанията се нарича "Project Titan". Фокусът е върху следващо поколение сензор, който ще дава 3D изглед на пътя и пътната обстановка.

Elon Musk, CEO на Tesla Inc., каза, че самоуправляващите се "робо-таксита" ще бъдат достъпни на частични щатски пазари от следващата година. Той се придържа към навика си да прави смели прогнози, които въодушевяват инвеститорите но често не успява да се справи с крайните срокове.

Микрочипове и сензори

Ключова част от последните му коментари е микрочип, предназначен за автономни превозни средства, който той представи по време на презентация. Този чип, който е направен от Samsung Electronics Co. Ltd. в Тексас, се надява да даде предимство на Tesla срещу конкурентите, което показва значителните му инвестиции в този сегмент. Той го описа, като "общо взето цялата ни структура на разходите".

Той продължи, че този чип е най-добрия в индустрията и е предназначен само и единствено за самоуправление, докато други, като на Nvidia Corp., са с повече от една функция.

Производителите на автомобили по цял свят, новосъздадени предприятия и технологични компании работят по автономните превозни средства, включително и Uber Technologies Inc и Alphabet Inc. Обаче, експертите твърдят, че те са с няколко години назад.

Да наблюдаваш идващата технологична революция е нещо изключително. В допълнение, може да капитализирате знанията, които имате натрупани в областта. Подгответе своя Varchev Absolute Trader акаунт за следващите големи новини. Следете всички компании, които са замесени и имайте депозирани средства за да може да направите правилната инвестиция.


 Trader Aleksandar Kumanov

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни