www.varchev.com

Успешните млади трейдъри и банкери на Wall Street

Рейтинг:

12345
Loading...

На възраст под 30 годишни финансистa е списъкът състоящ се от мъже и жени, които вече дават своя отпечатък във водещи инвестиционни банки, хедж фондове и други финансови посредници. Всеки един е постигнал огромни отговорност в ранна възраст и има убедителна история за разказване.

На 29-годишна възраст, например, Дженифър Фан е вече ветеран на Wall Street. Сега управлява сама 650.00 милиона щатски долара на нейния хедж фонд „Arbalet Capital“. Fan търгува на нефт и газ в периода след разпадането на Enron, прекъсването на урагана Катрина, на възход и спад на цените на природния газ, и преминаването към електронната търговия. Fan пристига в Манхатън от Питсбърг на 16-годишна възраст, за да посещават университета в Ню Йорк. В рамките на три години тя бе вкарана в естеството на финансите и статистиката. Докато се обучава в Банката Америка като тинейджър, Fan гравитират към търговията със стоки и в Morgan Stanley и е научила да прави залози на рафинирани петролни продукти, като дизелово гориво и гориво за реактивни двигатели.

Трейси Britt, 28, израснал във ферма в Канзас завързва стабилни взаимоотношения с Уорън Бъфет, докато е в Харвард. Няколко години по-късно Britt се премества в Omaha, за да стане финансов асистент на Бъфет в Berkshire Hathaway-и оттогава Britt е станал председател на Berkshire- собственост на Benjamin Moore и Larson-Yl.

Jiayi Chen срещнал за първи път Steve Kuhn, приемането му в университета в Пекин. Kuhn предложил на Jiayi да се присъедини към него в Goldman Sachs и по-късно, го взема със себе си и във фирмата „Pine River Capital Management“, фирма с $ 10.7 милиарда хедж фонд, където Kuhn е ръководител на фиксирана търговия и доходи. Сега на 29, Jiayi е съдружник и порт- фолио мениджър на $ 1,00 милиарда на Pine River Liquid Mortgage фонд, един от най-добре представящите се хедж фондове на 2012 година.

Най-младият финансист на тазгодишния списък е Sheel Tyle, които е на възраст от 21 години, вече работи по втората си фирма за рисков капитал. Присъединява се към новото предприятие Associates, след като завършва Stanford на възраст от 19 години. Други рискови инвеститори в списъка са Джон Лок, вицепрезидент на Accel Partners, и Рей Bradford, инвестиционен партньор в Kleiner Perkins Caufield & Byers.

Нараства младите таланти нарастват във фирмите на Wall Street, включително и Lucy Болдуин, който е на 28 години и вече е управляващ директор, на позиция в Европейския изследователски екип и е съ- бизнес лидер на изследователския бизнеса с акции на водогреен котел в Европа. Междувременно, Andrew Silverman, 27 години, се очертава като една звезда на кредитни деривати и търговец работещ в търговско бюро Голдман.

Бизнесът с финансите, разбира се е световна индустрия. Тази година 30 Под 30 списък на финансистите включва хора, които работят в Лондон, като Jonathan Fayman, който сътрудничи на макро фонд от $ 1300 милиона хеджиране на BlueBay Asset Management и е родом от Южна Африка, и Manuel Stotz, който управлява портфейл от $ 1,500 милиарда в THS Partners, и е от Германия. Стефан RENOLD работи за LMR Partners хедж фонд е съосновател в Хонг Конг.

Кой направи най-доброто сделка през 2012 г.? Вероятно Joshua Kushner, чиито $200000000 фонда за дялово инвестиране, бяха осребрени в Instagram в рамките на часове, когато тя е бе продадена на Facebook.


 Varchev Traders
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни