www.varchev.com

Фючърсите на природния газ скочиха до 8-дневния си връх

Рейтинг:

12345
Loading...

Американските цени на природния газ се повишиха рязко за втора последователна сесия във вторник, след като прогнозите за края на тази седмица и началото на другата седмица дадоха по-добри данни, повишавайки очакванията за краткосрочното търсене на природния газ.

На New York Mercantile Exchange, природният газ с доставки за Юли достигна дневната си най-висока стойност $2.767 за милион на Британски термални единици, най-висока стойност от 28 Май, предходно търгуван на $2.752 по време на сутрешната американска сесия, по-високо с 4,7 цента, или 1,74%.

Ден по-рано, цените на природния газ се качиха 11,5 цента, или 4,44% до$2.705. Фючърсите намериха подкрепа при $2.581 за милион Британски термални единици, най-ниската стойност от 5 Юни, и подкрепа при $2.845, най-високата стойност от 28 Май.

Актуализираните прогнози за времето показаха по-топли от нормалното температури за много региони до 18 Юни, Updated weather forecasting models pointed to warmer-than-normal temperatures across many regions through June 18, предизвиквайки забавяне на търсенето на горива. Първоначалните прогнози бяха за умерени летни температури за този период.

Търсенето на природен газ е с тенденция на флуктуация това лято, базирано на топлото време и употребата на климатици.

Приблизително 49% от американските домакинства иползват природен газ за отопление, съгласно Министерство на енергетиката.

Междувременно, следващият доклад за запасите на Американската Енергийна Информационна Администрация za четвъртък, 4 Юни се очаква да посочи приблизително 110 милиарда кубични метра за седмицата до 5 Юни.

Доставките нарастнаха със 109 милиарда кубични метра за същата седмица миналата година, докато 5-годишната средна промяна е увеличение на 89 милиарда кубични метра.
EIA заяви миналата седмица, че запасите на природен газ за миналата седмица в Америка са нарастнали със 132 милиарда кубични метра, повече от очакванията за увеличение от 121 милиарда и последващите запаси от 112 милиарда кубични метра предходната седмица.

Пет годишната средна промяна е увеличение с 92 милиарда кубични метра, докато доставките нарастнаха със 118 милиарда кубични метра същата седмица миналата година.

Цялостният запас на природен газ в Америка съставлява 2,233 трилиона кубични метра, по данни от предходната седмица, 50,7% по-високо от същияпериод миналата година и1% над 5 годишната средна стойност за това време от годината.

Миналата пролет, доставките достигнаха 55% под 5-годишната средна, показвайки изчерпване на запасите във връзка с необичайно високото търсене.

Nymex, суровият петрол за доставка през Юли се покачиха с 48 цента, или 0,8%, на цена $58.63 за барел, докато горивото за отопление за доставка Юли спадна 0,53% и се търгуваше $1.859 за галон.


 Varchev Traders
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни