www.varchev.com

Четири Small-Cap акции които милиардерът Бъфет предпочита

Рейтинг:

12345
Loading...

С обещанието на Федералния резерв да увеличи няколко пъти лихвите през 2017 година и новата политика новоизбрания президент Доналд Тръмп, перспективите пред застрахователния и финансов пазар са добри, смята Бъфет.
Използвайки своите модели за скрийнинг на пазара той ни представя четири компании с малка капитализация които са с добър потенциал за ръст през тази година.
1. INTL FCStone (INTL)
intl
Тази компания за финансови услуги с пазарна капитализация от $687млн. предоставя като продукт на своите клиенти консултантски услуги. Тази компания също печели и перфектни резултати от нашият модел James O'Shaughnessy.
Нашият “Peter Lynch” модел също харесва INTL FCStone заради добрият показател на Price to earnings който е равен на 0.43 и заради средната възвращаемост на акция от 29.9%. Съотношението на акции към активи е 7% и е над минималното изискване от 5% за модела.

2. Maiden Holdings (MHLD)
mhdl
Чрез своите дъщерни дружества Maiden Holdings осигурява презастрахователни решения за регионални и специализирани застрахователи в Европа и САЩ. Компанията попада в нашето полезрение заради благоприятното съотношение PEG равно на 0.60 и EPS от $1.33 и коефициент на собствения капитал от 24% при минимално изискване от 5%.
Съотношение на свободните парични потоци към паричните средства надвишаващо 35% се счита за бонус. Maiden Holdings разполага с 37%.

3. Selective insurance (SIGI)
sigi
Този холдинг със застрахователни филиали има пазарна капитализация от $ 2,42 милиарда. Той получава палец нагоре от нашата методология за подбор на акции Lynch-базиран на благоприятно съотношение на собствения капитал към активи. Тази компания ни дава 21%, което е около 5 пъти повече от минималното изискване за показателя. ROA показателят е равен на 2.31% или два пъти повече от необходимото според модела. Показателят PEG сочи 0.37 което е благоприятно за акцията.

4. Universal Insurance Holdings (UVE)
Тази частна компания за имуществено застраховане има пазарна капитализация от $971млн. Тя печели перфектни резултати по нашият модел за селектиране на акции O'Shaughnessy – базиран на устойчив растеж в показателя EPS през последните пет години, както и на показателя цена-продажби (P/S) от минимум 1.45 за последните 12 месеца. Средната стойност на EPS показателят на компанията за последните пет години е равен на 46.9%, а ROA е равен на 9.75%. И двата показателя са в пъти повече от минималното изискване на модела за селекция.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни