www.varchev.com

Trading Day in One post

Рейтинг:

12345
Loading...

Азиатските фондови пазари приключиха търговската сесия днес на смесена територия въпреки сериозния ръст на индексите в САЩ в петък. Добрите данни от САЩ повдигнаха въпросът, че ФЕД вече има основания да действа на 100%. Това е лоша новина за акциите. Спекулативния ръст на акциите в САЩ не се приема в Азия. Предпазливостта властваше на пазара, като в края на търговските сесии бяха изтрити по-голямата част от печалбите.

Gold се търгуваше с незначителни изминения по време на Азиатската сесия, липса на посока в очакване на повече аргументи за трейд, след силната корекция в петък. Фундамента е срещи златото. Затягането на монетарната политика на САЩ е против него и корекцията в петък може да се окаже просто краткосрочно движение и добри места за нов short.

Цената на петрола продължава негативното си движение, като по време на Азиатската сесия фючърсите върху (WTI) се понижиха с 46 цента или 1.15% до 39.51 $. Фючърсите върху петрола Брент се понижиха с 20 цента или 0,47% до 42,80 $.

Надеждите около срещата на ОПЕК не се оправдаха, като страните производители на петрол не понижиха добивите си въпреки глобалното пренасищане на предлагането. Това продължава да оказва негативно влияние върху цената на петрола.

Понижението в цената на петрола ще окаже негативно влияние върху фондовия пазар, като очакваме индексите в UK да стартират с понижение.

Днес върху настроенията на пазара влияние ще оказват:

  •  11:30 Еврозона Инвеститорско доверие SENTIX 17.0 15.1
  • 16:00 Еврозоната Среща на финансовите министри от еврозоната (Еврогрупата)
  • 17:00 САЩ Индекс за условията на пазара на труда м/м - 1.6
  • 19:30 САЩ Изявление на председателя на FED за Сейнт Луис - Булард -

Днес пазарите в Европа стартират с леки понижения, като предпазливостта най-вероятно ще властва на пазарите на акции. Силните данни за Nonfarm Payrolls от петък може да се оценят по-друг начин днес и да окажат негативно влияние на пазара. Въпреки лошите перспективи на пазара на акции през следващите няколко месеца сега сме декември и всяка една корекция се използва за покупки, затова е много вероятно да видим отново подкрепа на пазара след началото на сесиите в Европа.

Икономическия календар е беден, което ще доведе до по слаба ликвидност , което е добре за тези които искат да подкрепят акциите с цел добри резултати в края на годината.

На валутните пазари днес очаква отново липса на посока и резки краткосрочни движения. Много е вероятно долара да продължи да поскъпва, което е сигнал за вниямние за нови покупки на долари.

Лоши данни за Германия, възможно понижение на EUR

Силния ръст не еврото от края на миналата седмица вероятно ще е краткосрочно и сега може да видим понижение - внимание за възможни позиции срещу еврото.

GBP също може да изгуби позиции в началото на сесиите в Европа, зашото предходните дни показаха критични начални часове по време на европейските сесии, които дават добри места за покупки.

Стефан Д. Ангелов - Head of Stocks Trading


 Varchev Traders
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни