www.varchev.com

Да започнем от основите с Лари Уилямс

Рейтинг:

12345
Loading...

Как се правят пари при търговия ... изграждане на основите ви
Това не е мястото, от където си мислехте, че ще започна, но това е най-важният търговски урок от всички ... той е изградил богатства за милиарди долари.

Аз го наричам "Комарджииски коефициенти". Това е начинът, по кой то повечето хора започват да търгуват, защото шансовете, точно като в казино, са подредени срещу тях по начина, по който изберат да търгуват.
Хората изглежда си мислят, че има някакъв магически инструмент, който преодолява лошите шансове, но лошото си е лошо. Грешните залози не могат да ви направят победител. В следващия безплатен урок ще ви науча на един от любимите ми индикатори за търговия. Индикатор, който съм използвал в продължение на десетилетия , което значително ще подобри шансовете ви за печалба.
Но ако не построя основата правилно, няма значение какъв индикатор използвате, няма да успеете. Нека да поставим основата сега.
Тренда е в основата на всички печалби.

Ако няма тренд, независимо дали това е цената на царевицата, златото, или пазара на недвижими имоти, няма да се реализира печалба. Защото без тенденция не съществува сила, която да прокара по-високи цени, където можете да продавате, за да получите печалба.

Разбрахте ли? Трябва да имаме един тренд - без тренд няма никаква печалба.
Това означава, че ние трябва да разберем какво причинява тренда. Графиките, както ще видите в по-късен урок, помагат за идентифициране на тренда, но по-показателния момент е тренда с функция на времето.
Колкото по-дълго сте в сделка, толкова по-голям потенциал има да хванете голямо трендово движение. Точно заради това дневните трейдъри губят 99% от времето си. Те нямат време на тяхна страна, те трябва да се измъкнат до края на деня, което означава, че те имат само няколко часа, за да се развие трендово движение.
И така, единственият начин един дневен трейдър да може да направи голяма печалба ... е да има голяма позиция ... защото той или тя може да улови само малки трендове или пазарни колебания.
Ако имате голяма позиция може да избягате с малка загуба от време на време, но вие винаги хващате малки печалби. В крайна сметка ще бъдете ударени с една или две големи загуби, които ще унищожат вашия акаунт.
Моят начин за заобикаляне на това е да имате малки позиции и улов на големи печалби.

Ето това е в основата на печалбите за милиарди долари, които са били направени от управителите на фондове, както и физическите лица. Просто помислете за това ... ако имате малка позиция можете да имате само една малка загуба. И все пак, може да имате по- голяма или значителна печалба. Със съотношението риск/печалба във ваша полза, вие вече не сте изправени пред "Комарджииските коефициенти". Вие сте разменили таблиците, вие играете играта правилно. Вие не залагате много, вие залагате малко. Тъй като нашите показатели ни казват кога ще се появят най-големите ходове, ще се стремим да уловим значителни печалби, които да компенсират малките загуби, които всички ние имаме от време на време.

Практикувам това, което проповядвам. Ще ви разкажа за една сделка с японската йена, която предприех през Април 2011 година. Реализирах печалба в размер на 4,662 за един договор ... Бях лонг с 16 договора. Моят Stop Loss показваше, че можеше да съм загубил около $ 1,200 от сделката. Потенциалната ми печалба е била четири пъти по-голяма от потенциалната ми загуба ... и още по-добре ... Аз бях в състояние да повиша моят стоп нагоре, тъй като пазарът започна да се движи към точката, в която нямаше да загубя нищо ... и все още имаше потенциал. Ето така се прави.

Защо имах 16 договора, а не един или 5 или 55 ? Това е обяснено в моят курс Cracking The Money Code в секцията за управление на парите. Както може би сте прочели, в реално състезание за търговия, аз взех $ 10,000 и ги направих $ 1,1 милиона за по-малко от една година търговия. Това се случи в голяма степен поради стратегията за управление на парите, която преподавам.
Основата на целия ви успех в търговията ще дойде от това правило. Имате ли правилното съотношение риск/печалба ? Възможно ли е да залагате малко, за да направите голямата печалба ? Ако направите това, вие обръщате таблиците във ваша полза. След това с правилните търговски умения и моите добри индикатори, за които ще започна да преподавам в следващия си урок, вие сте по пътя си към успеха.


Лари Уилямс


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни