www.varchev.com

Томас Смайл: "My first million dollars"

Рейтинг:

12345
Loading...

Спечелването на един милион долара е трудно. Задържането на тази печалба е още по-трудно.

Девете фактора, които помогнали  на Томас Смайл да направи първия си милион.

Ето списък от девет фактора, които ми помогнаха да достигна първия милион. Надявам се, че може да ви помогна да стигнете до този момент,” един милиона долара печалба”.

1. Собсвените сили са важни в първите няколко години.
Аз започнах моя бизнес без външен капитал и без никакви бизнес кредити. Използвах всеки цент. Вярата в собсвените сили ми позволи да се съсредоточа 100 процента върху изграждането на моята фирма, без да се притеснявам за заеми и дългове. Работих усилено с лични жертви, но в края на краищата бях в състояние да изградя един успешен бизнес без дългове.

2. Първата ви идея няма да бъде как да направите своя първи милион.
Много рядко ще се случи на, някой предприемач да удари джакпота с първото си начинание. Аз не бях изключение. Аз не успяха от първия път, имах няколко провала, но това не ме спря. Ако се бях отказал след първите няколко провала аз никога не бих успял. Не се обезкуражавайте, ако първата ви идея, не е по план.

3. Работете в рамките на вашите собствени средства и ще създадете добри навици за бъдещето.
Когато зададете граници и работите в рамките на тези ограничения вие полагате солидна основа за развитие . Аз не съм имал неограничен капитал, когато започнах.Това ме превърна в много дисциплиниран собственик на бизнес и аз все още имам същия подход и до днес.

4. Не се обграждайте със скептици.
Нищо няма да ви компенсира ако сте заобиколени от негативни хора. Ще се научите бързо, че никога не може да се угоди на всички и винаги ще има съмняващи се хора, които винаги ще имат нещо негативно да кажат. Обградете се със съмишленици и махнете негативната енергия от живота си.

5.Наемайте хора, които са умни и имат различни умения.
Вие не можете да носите всичко тежести на вашия бизнес.Не можете да се научите да правите всичко просто нямате достатъчно време Ще има някои от членовете на екипа ви, който ще е по-умен от вас в някои области

6. Не се фокусирайте върху конкуренцията.
Ако прекарвате времето си да се притеснявате за това, което са направили конкурентите.Да, трябва да сте наясно с това, което правят, и можете да анализирате своята стратегия, но отделянетоо на твърде много време и енергия в следене на всяко тяхно движение ще отнеме ценно време, което ше вие необходимо за подобряване на вашия бизнес.

7. Вашето време е ценно, така че не заобикаляйте правилата.
Всеки предприемач в крайна сметка осъзнава, че времето е най-ценния актив. Ние всички искаме повече от него и то винаги ще бъде ограничено. Не заобикаляйте правилата и така ще избегнете грешки по невнимание и това ще ви спести време за определяне предотвратими проблеми.

8. Рим не е бил построен за един ден.
Трябва да зададете постижими цели и след това да се работи усилено, за да ги достигнете и да ги надвишате. Като предприемач ще влезете в контакт с много други възможности и ще мислите за други идеи по целия на пътя на развитие.

9. Вярвайте в себе си.
Ръководенето на бизнеса е трудно. Хората ще ви кажат, че вие ​​сте прав. Хората ще се смеят на вашите идеи. Хората ще ви напуснат. Хората няма да ви плащат.

Независимо от това с кого сте избрали да работите , никой няма да го е грижа толкова много за вашия фирмен успех, както вие. Трябва да имате вяра в себе си и да вярвате в успеха, дори когато гърбът ви е опрян до стената и когато другите могат да се съмняват във вас.


 Trader Georgi Bozhidarov

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни