www.varchev.com

Кои видове бизнеси се считат за Retail?

Store

Рейтинг:

12345
Loading...

Търговските предприятия на дребно продават крайните стоки на потребителите в замяна на пари. Към март 2019 г. общите месечни продажби на дребно възлизат на почти 457 млрд. Долара в Съединените щати, според Бюрото за преброяване в САЩ. Стоките за продажба на дребно могат да се продават чрез магазини, павилиони или дори по пощата или чрез интернет. Предприятията за търговия на дребно могат да включват магазини за хранителни стоки, аптеки, отделения и др. Свързаните с услугата бизнеси, като салони за красота и места за отдаване под наем, също се считат за фирми за търговия на дребно.

Магазини за хранителни стоки

Магазините за хранителни стоки продават разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, като месо, зърнени храни, млечни продукти, средства за здраве и красота и почистващи продукти. В зависимост от местоположението им и населението на района, размерът на магазин за хранителни стоки може да варира от малък семеен магазин до голям супермаркет. Хората харчат общо около 55 милиарда долара на месец за хранителни продукти в САЩ. Към 2017 г. в САЩ имаше около 40,000 магазина за хранителни стоки.

Магазини за общи стоки

Общите търговски магазини включват универсални магазини и масови търговци, търговски обекти, които продават стоки с отстъпка. Общите магазини обикновено продават разнообразие от стоки, включително дрехи, спортни стоки, авточасти и играчки. Много универсални магазини развеждат дрехите си по вид на клиента, като мъже, жени или малки деца. Хората харчат средно около $ 58 млрд. Долара месечно за общите стоки от март 2018 г.

Специализирани магазини

Специализираните магазини обикновено продават големи обеми от определен тип продукт. Примерите за специализирани магазини включват магазини на дребно, които продават книги, дамско бельо, части за мотоциклети, спортни стоки, витамини, кафе, мобилни телефони, консумативи за домашни потреби или офис консумативи. Специализираните магазини обикновено са по-малки от повечето традиционни магазини за търговия на дребно; и имат по-високи разходи. Следователно цените в специализираните магазини обикновено са по-високи, отколкото в други обекти за търговия на дребно.

Продажби без физически магазин

Колективно, потребителите в САЩ харчат около 51 милиарда долара месечно за продукти, които купуват по пощата, каталог или онлайн. Търговците на дребно, които не са на склад, като поръчки по пощата или интернет компании, често се управляват от предприемачи и обикновено наемат по-малко хора, отколкото търговци с магазини. Търговците на дребно, които не се съхраняват в магазините, инвестират значителен процент от техния бюджет върху рекламата, което е единственото им средство за привличане на клиенти.

Ресторанти

Американците харчат малко над 60 милиарда щатски долара на месец, хранейки се в ресторанти, включително заведения за бързо хранене, средиземноморски, формални и неформални заведения за хранене. Ресторантите попадат в "Хранителни услуги и места за пиене", според Бюрото за преброяване на населението в САЩ. Следователно, част от 60 милиарда долара отива към алкохолни напитки в ресторантите; и в барове и нощни клубове - много от които също продават хранителни продукти.

Източник: Chron

Снимка: pexels.com


 Trader Aleksandar Kumanov

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни