www.varchev.com

Роб Колвил - „Мързеливият трейдър"

Рейтинг:

12345
Loading...

Роб Колвил - известен още като „Мързеливия трейдър"

Роб Колвил става известен с прозвището „Мързеливия трейдър" , след като след 14 годишен опит на пазара решава, че твърде много време му отнема да търгува и за това се насочва към дългосрочната търговия, за която както сам казва „са нужни само 10 минути на ден". В момента той работи „на пълен работен ден" в хедж фондa „Princess Trust" във Великобритания, като междувременно създава своя собствена марка „Lazy Trader". Обучението е другата страст на Колвил, като е представял своята теория за трейдинг стила си и е търгувал на живо пред студенти из всички краища на света. Член е и на Обществото на техническите анализатори.

Ето някои от предимствата в това да бъдеш мързелив трейдър:

* Следиш пазара за не повече от 10 минути на ден.
* Търгуваш само най-доброто и оставяш останалото.
* Оставяш парите си да работят здраво за теб.
* Няма нужда вече да „работиш" за печалба.
* Вече не си залепен за монитора да следиш пазара.
* Прекарваш повече време в личния си живот.
* Наслаждаваш се на търговия необвързана с емоции.
* Оставаш фокусиран, за да вземаш по-добри решения.

Представете си да трансформирате това, което за над 90% от трейдърите е стресираща, поглъщаща много време и енергия стратегия за забогатяване в спокойно и мирно „хоби", което ви носи дивиденти. Да наистина е възможно и ето част от обясненията на Колвил как точно го прави.

Търгувам на дневна графика голяма част от валутите и суровините, като поставяме позицията или в последния час на търговията преди да си легнем или оставяме позицията за първото нещо на следващата сутрин, като част от дневните задължения. Стилът ми за Суинг трейдинг на дневна база в края на деня дава много възможности за печалби, които използвам в личния си портфейл, а и като част от хедж фонда „Princess Trust", в който управлявам клиентски пари. Така имам възможност да избистря ума си, да се концентрирам изцяло на пазара и за няколко минути с помощта на техническия анализ да предприема сделка. Това е доста поефикасен начин отколкото да правите интрадей сделки през целия ден.

Въпреки добре известният мит, не би трябвало търговията да отнема голяма част от времето ви в търсене на добри входове, при които успехът не е гарантиран при дейтрейдинга. Ето още няколко тайни, които ще ви помогнат да сте по-успешен дългосрочен трейдър:

* Изберете стратегия за 1:3 риск към печалба.
* Винаги рискувайте само 1% от акаунта си.
* Овладейте собствените си правила за вход, изход и парично управление (Money Management).
* Търгувайте само когато правилата ви за трейдинг са изпълнени.
* Не се оставяйте друг да ви кара да нарушите правилата си.
* След като сте трейдър в края на деня, не гледайте развитието на сделките през деня.
* Направете си система за награди или наказания, като я обвържете с плана си за трейдинг.

Varchev Finance


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни