www.varchev.com

Четири начинa за търговия на мечи пазар

Рейтинг:

12345
Loading...

Тъй като в световен мащаб, фондовите пазари търпят загуби, Ви представяме четири начина за пасивна търговия при мечи пазар.

1/ Бъдете търпеливи
„Разпродажбите продължават да безпокоят фондовите пазари и ние очакваме те да продължват и през септември...така че да бъдете търпеливи и да останете невредими за предстоящите възможности за нови поикупки през ранната пролет“

2/Short emerging markets
„Пазарите не изглеждат привлекателни за дълги позиции в краткосрочен план.....от тази гледна точка пазарите ще продължват да бъдат слаби. Това не означава, че възможности не съществуват. Късите позиции са най-активни в моемента и ние смятаме, че ще продължват да са добра хедж възможност спрямо развиващите са пазари

3) Да се ​​купи защита срещу волатилността:

"Пътят на най-малкото съпротивление остава слаб за американските акции, въпреки че аз  вярвам, че сме видели по-голямата част от напредъка на цените в по-широкия пазар  тази сутрин ... Ние все още регистрираме правилните 10% натиск през тази година. Odds са силни, ще го видим в тези движения ... Gold се държа много добре в този срив и аз подозирам, че ще продължи да играе ролята на сигурно убежище, докато акциите продължават да работят на дъното. The VIX е предоставил най-значимата възможност да играете нападателно в този сезон на нестабилност ... Peter Kenny Chief Market Strategist of the Clearpool Group.

"Опции върху VIX често са добър хедж ... Тактическите търговски програми обикновено предлагат най-добрата защита. Опитвайки се да търгувате лентата основавайки се на последните новини не е добра идея. " - David Nelson, Chief Strategist at Belpointe

The iPath S & P 500 VIX краткосрочни Futures (VXX) е ETN която осигурява експозиция при движенията на CBOE Volatility Index (VIX index).

4) Да се ​​купува злато и златни акции:

"Gold остава голям микс на активи. Добре и конкретно селектирани златни акции с нарастващо производство, с ниски нива на дълг и базирани върху контрол на разходите. При разпродажбите златните акции са твърде екстремни, но не и дискриминационни, което означава, че дават възможност да се намери по-високо качество на инвестициите при паднали цени. Най-големите развиващи се пазари в света продължават да се натрупват злато за да уплътнят гъвкавостта на собствените си валутни резерви и това предлага друга форма на подкрепа. "  – Chris Bailey of Financial Orbit, a U.K. based investment research firm.

Bailey има добра компания с неговите златни препоръки. David Einhorn, the hedge-fund manager of Greenlight Capital, определи кюлчетата като една от най-добрите му пет най-големи позиции в писмо, разпратено през юли до клиенти. И Stanley Druckenmiller направи благородния метал най-голямата позиция за семейния си офис, според  данни от юни от SEC.


 Varchev Traders

Прочети още:

БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс

Лондон


25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3608 6256

Варна


МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София


бул. "Патриарх Евтимий" 98


(02) 954 51 15, 953 15 51

Универсални номера

Директна връзка с дилър - 0700 17 600    Varchev Exchange - 0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за Финансов Надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

chat with dealer
chat with dealer
Политиката за поверителност и защита на личните данни